По той бік: Чому в Донецьку дороги кращі, ніж в центрі Чернівців?.. (фото)

0
236
Загрузка...

Таким запитанням резонно задається публічно чернівчанка, яка поїхала ознайомитися з життям-буттям на непідконтрольній Україні території Донецької області.

«Напівзруйновані будівлі від обстрілу, розбиті дороги від танків та іншої важкої техніки. Військові з автоматами і танки на узбіччях. Перші асоціації які виникають при згадці Донецька розбились вщент як тільки я в’їхала на непідконтрольну територію.
Перше, на що звертаєш увагу – рівнесенькі дороги. Якщо десь з’являється яма – її позначають жовтим кольором і якнайшвидше ремонтують.
Одразу бачиш чисте місто. Дуже чисте. Всюди двірники і робочі які постійно все підмітають, прибирають, вичищають, ремонтують.
Зелено. Багато квітів.
І тільки на будівлях майорить похмурий триколор.

Після всього побаченого, в голові не вкладається, як так: там війна вже який рік, а місто і дороги виглядають краще за центр Чернівців?!?», – пише на своїй сторінці у Facebook Наталія Онуляк.

***

***

***

***

***

***

***

Екскурсію Наталці Онуляк в тих краях влаштував макіївський чернівчанин Євген Семехін, той самий, який займався проукраїнською діяльністю в тому регіоні в під час Революції Гідності «дістав» навіть Ахметова, а «після» переїхав до Чернівців, де час від часу його атакують патріоти (та/або «патріоти»), звинувачуючи в симпатіях до Росії і т.п. Хоча це, м’яко кажучи, перебільшення, або чиїсь фантазії. Не так давно на нього «наїхали» прямо в офісі, де він працює, – через футбольні пости у Facebook, в яких Євген дозволив собі «жахливе» – назвати молодцями російських футболістів після їх чергового успішного матчу на домашньому чемпіонаті світу…

***

У Чернівцях «наїхали» на переселенця за футбольні пости в ФБ… (відео)

***

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ