Олександр Усик відмовився від зірок, які «роздають кому попало» (відео)

0
309
Олександр Усик
Загрузка...

Уславлений боксер – олімпійський чемпіон і тепер вже абсолютний чемпіон світу серед професіоналів Олександр Усик після перемоги над представником Росії Муратом Гассієвим у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії звернувся до вболівальників в Україні.

«Що я хочу сказати перше. Друзі, я хочу подякувати тим, хто підтримував мене в цьому поєдинку. Тому що коли ми вже приїхали в Москву, я дивився в інтернеті, ще коли можна було дивитися якісь новини, дуже багато людей справді підтримували, говорили, хто поїде, хто буде вболівати і т.п… Спасибі велике за підтримку, за молитви. Це справді відчувається, коли тебе підтримують, коли за тебе переживають, коли… Я… До речі, дуже складно зараз ходити вулицями, десь пересуватися… Це справді велика перемога не лише моя, а й тих людей, які підтримують, справді, по-справжньому, щиро радіють тому, що в Україну приїхав цей чудовий кубок, до якого ми йшли, ці чудові пояси. Не знаю… Радість, посмішки мають бути. У деяких їх немає. Нічого страшного, будемо радувати, головне поливайте всякою гадістю…

Що хочу сказати про суперсерію. Це неймовірна річ, яка, як мені здається, має прям не зупинятися і пройтись по всіх вагових категоріях. Напевно, нам зійшлися зірки і Всевишній так зробив, що у кожного чемпіона, який був у цій суперсерії, не було ніяких контрактів з телеканалами, і дуже легко підписати контракт з суперсерією. Претенденти, чотири чоловіка… Ну, це вкрай складно було би зробити, зібрати ці пояси, якби цієї суперсерії не було… Слава Богу, що вона була, слава Богу, що відбувся поєдинок, бо були певні складнощі. Але без труднощів нічого не буває. Шарль де Голль говорив: Обирайте найващий шлях, там ви не побачите своїх опонентів.

Після приїзду додому, в Україну, на Батьківщину, багато людей почали висловлювати думку, що дати, що забрати… Забрати складно буде, одразу скажу. Можливо, напевно, це неможливо. Давати… Послухайте, не треба абсолютно нічого мені давати, тому що я нічого у вас не прошу. Я прошу просто не заважати мені йти тим шляхом, яким мене веде Всевишній. Не заважайте. Це найкраща підтримка, яку ви можете «зробити» для мене.

Герой?. Не потрібні мені ніякі зірки. Для свого народу, для певної кількості людей моєї країни я й так є героєм. Мені не потрібні для цього зірки, мені не потрібні для цього регалії якісь. Тому що це не те… Коли ти йдеш і люди кажуть: ми за тебе молимось, переживаємо, стоїмо на колінах і до двох, чи до трьох, скільки цей бій тривав, ми мовчали, переживали, дивились без звуку телевізор, – ось це визнання, а не зірки, які ви там роздаєте кому попало…

Я би хотів попросити всіх людей, які тут присутні і хто буде задавати запитання, щоби ми не згадували прізвища і імена тих, які говорили якісь речі – про боягузливість, ще про щось… Я вам скажу так: якби викрикування, які дуже вже, знаєте, сидять у деяких в голові, якби вони повернули мир в мою країну, якби вони повернули, чи підняли пенсію пенсіонерам, або посмішки тим, хто не посміхається, я би 24 години на добу кричав би», – зазначив Олександр Усик.

Нагадаємо, у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії в столиці Росії, де на кону були пояси чемпіона світу серед професіоналів у ваговій категорії до 90,7 кілограма за версіями WBO та WBC (які належали Олександру) і WBA Super та IBF (якими володів його суперник), плюс приз від журналу The Ring (за перемогу у двобої між найсильнішими бійцями вагової категорії) та Кубок Мохаммеда Алі, як повідомляв SportBuk.com, уродженець Сімферополя, а нині киянин впевнено переміг представника Росії Мурата Гассієва – 120:108, 119:109, 119:109. Таким чином, Олександр Усик підняв у Москві Прапор України та «змусив» росіян послухати Гімн України. Але попри це, деякі громадяни України дозволили собі некоректності на адресу Олександра. І отримали гарну відповідь від боксера, який вміє «ставити на місце».

Щодо публічного звернення одного з депутатів, який цікавився заробітками Усика, куди він що платить (допомагає) і т.п., Олександр зазначив, що цей діяч, певно, з глузду з’їхав:) А ще Сашко жартома запропонував зібратися всім, кому він не подобається, і він буде проти всіх один битися:)

***

***

***

***

За що «накинулись» на зіркового Усика, і що при цьому не врахували (відео)

***

Як боксер гарно поклав на місце політично заангажованих журналістів (відео)

***

 

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ