Куди і чому зникла карта ремонту основних доріг Чернівців?..

0
188
Загрузка...

В будь-якій незрозумілій ситуації нам говорять: «Уся інформація знаходиться на сайті, читайте і усе будете знати!», але карту ремонту основних доріг на сайті Чернівецької міської ради чомусь знайти не вдалося.

Це констатував депутат міської ради Андрій Брязкало: «Хочу звернути вашу увагу на дуже цікаву ситуацію щодо роботи сайту Чернівецької міської ради. В будь-якій незрозумілій ситуації нам говорять: «Уся інформація знаходиться на сайті, читайте і усе будете знати!». І коли таки захотілось глянути ситуацію щодо ремонту основних доріг в місті (які до речі, так і не розпочались ще з 2017 року), то ця карта кудись зникла!
І це тоді, коли усі чернівчани і гості міста жаліються на відсутність якісних доріг. І це тоді, коли депутати підписали меморандум і спільну згоду, що ремонт доріг – це пріоритет в 2018 році і виділили майже 100 млн. грн.!!!
Хочу нагадати коментаторам, що депутати бюджетні кошти не освоюють, а тільки виділяють.
P.S. Згадую розмову в 2017 році з Тетяною Лебухорською, яка сильно здивувалась, почувши від мене, що ремонт доріг в місті – це пріоритет! Зараз усе зрозуміло…але шкода, що так!»

Тетяна Лебухорська – активістка і представниця БАРР (Буковинська агенція регіонального розвитку, багато років була співорганізатором різних вело-заходів), яку трохи скандально призначили на посаду начальника відділу комп’ютерно-технічного забезпечення.

Та карта, яку депутат шукав на офіційному сайті міської ради, за підказкою від Богдана Старика в коментарях на Facebook, «знайшлась» на іншому сайті (map.city.cv.ua):

А чому на сайті міської ради відсутня така важлива інформація, наразі складно сказати.

А ось де працював Чернівецький МіськШЕП 5.07.18 (за даними chernivtsy.eu):

Дільниця по ремонту та утриманню зливової мережі міста Старожучківський Шлях – чистка о/к спецмашиною «Кріт» П. Кільцева– ремонт о/к Пров. Індустріальний – встановлення зварної решітки Дільниця по ремонту доріг з гравійним покриттям та утриманню вулично-шляхової мережі міста Прибирання прилоткової частини доріг ВПМ «Глобус» – згідно графіку Полив вулиць – по графіку Маковея, Стрийська ( від буд. №70 до вул. Паризької Комуни) – ремонтне грейдерне профілювання з додаванням ГПС Дільниця по ремонту доріг з бруківки Прибирання розворотніх кілець з вивозом сміття – по місту З. Космодем’янської- поточний ремонт пл. Соборна – перемощення Кафедральна – ремонт бордюрів Дільниця по ремонту доріг з асфальтобетонним покриттям Рівненська, Парковий проїзд – поточний ремонт Дільниця Садгірського район Прибирання шляхопроводу Полив вулиць – по графіку Хотинська – поточний ремонт Зоряна, Кривоноса, Кам’яна – ремонтне грейдерне профілювання без додавання матеріалів Дільниця по забезпеченню безпеки організації дорожнього руху Обслуговування та ремонт світлофорних об’єктів та дорожніх знаків – по місту Нанесення дорожньої розмітки – по місту.

fakty.cv.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ