Екс-депутат зізнався, що голосував за «шкурняки банди Яценюка»…

0
290
Загрузка...

Колишній депутат Чернівецької міської ради – знаний журналіст і громадський діяч Василь Забродський зізнався, що, будучи депутатам, також голосував за «шкурняки банди Яценюка» – через кумівство…

«Не знаю чому, але сьогодні найпоширеніше запитання багатьох знайомих при зустрічах, це – знімуть чи не знімуть. І йдеться саме про мера. Про Льошу. І якщо ще рік тому, таке питання звучало з певним спортивним інтересом, ну ніби чисто поржати, побалакати. То сьогодні, питання дострокового відсторонення Каспрука від виконання повноважень мера, розглядається свідомими громадянами як необхідність. Необхідність порятунку міста від невдалого керівника і його оточення.
Коли ще чотири роки тому я називав Льошу маріонеткою Яценюково-бурбаківськоі епідерсії, мені казали, що не варто ображати мера, бо його обрав народ. На жаль народ помиляється і вже не вперше.
Банда Яценюка РОКАМИ грабувала Чернівці. Я був депутатом і знаю про що кажу. Сам голосував за їх шкурняки. Не міг відмовити. Бо кумівство. А мер Каспрук – це продовження грабунку міста цією бандою. Злочинне рішення Виконкому Федорука, яким яценюківсько-бурбаківському «Добробуту» дозволили не сплачувати відрахування в фонд розвитку міста, а це СОТНІ МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ, діє по сьогоднішній день. І Каспрук не виносить питання про його відміну на Виконком, хоч депутати проголосували ще два роки тому про перегляд цього рішення. Що заважає меру? Партійність? Заангажованість? Страх? Назвіть причину.
Найгірше в нашій ситуації саме те, що існуючий колапс у нашому місті вигідний і Каспруку і його ляльководам. Свою повну нездатність до господарювання вони пояснюють протистоянням мера і депутатів. А насправді автором і зачинателем цього протистояння і є сам Каспрук і його оточення.
Я неодноразово писав про нагальну необхідність загального згуртування усіх можливих і не можливих людських ресурсів, для порятунку міста. І це повинно відбутись незалежно від політичних уподобань. Але це не потрібно ні Каспруку з Бурбаком, ні Карімовій з Мостіпакою. Уявіть собі, що в певний момент Мер і депутати, залучивши громадськість, почали гуртом працювати над недоліками в Чернівцях. Що робитиме матриця-Карімова? Які кризи долатиме? Про що писатиме Мостіпака? Кому цікавими будуть його чергові висери? Так само як і Бурбак? Про які чергові звернення до правоохоронців він писатиме на своїй ФБ сторінці?
От тому, допоки містом править партійна маріонетка Яценюково-бурбаківської епідерсії і безгосподарник Каспрук, нічого доброго нам не бачити. А жаль. Все могло бути інакше…….», – написав на своїй сторінці у Facebook Василь Забродський.

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ