Чернівчанка стала фіналісткою Miss Universe Ukraine 2018 (фото)

0
667
Антоніна Баланецька
Загрузка...

Однією з трьох красунь, які пробилися до фіналу конкурсу «Міс Україна-Всесвіт» завдяки глядацьким голосам, стала чернівчанка Антоніна Баланецька.

Антоніні 24 роки, має медичну освіту, працювала медсестрою та мріє відкрити власну клініку хірургії. Активно займається спортом, любить природу, тварин та добрих людей, – зазначають на сторінці Miss Universe Ukraine.

Серед модельних успіхів – дві корони переможниці «Міс Буковина» (2013/14 та 2016), перемога у конкурсі «Королева MUSCLE HOUSE 2013» і т.п.

За підсумками голосування в Inrating.Top за три путівки до фіналу Антоніна Баланецька посіла 2 місце, пропустивши вперед лише Анастасію Кузевич, яка отримала титул «Miss InRating.Top» та візьме участь у міжнародному конкурсі «Miss Queen International»-2018 (Шанхай). Антоніна ж, крім путівки до фіналу, отримає  в подарунок подорож до заміського оздоровчого комплексу Edem Resort Medical & Spa.

Третя фіналістка за підсумками голосування – Діана Гасаненко.

Фінал 12-го конкурсу «Міс Україна-Всесвіт» відбудеться 14 серпня 2018 року в розкішній залі BallRoom одного з найкращих в Україні п’ятизіркових готелів – Fairmont Grand Hotel Kyiv. Цього вечора ми дізнаємося ім’я дівчини, яка представить Україну на престижному конкурсі краси «Міс Всесвіт»-2018. За титул і корону «Міс Україна Всесвіт» – 2018 будуть боротись 14 українських красунь.

Нагадаємо, що першою «Міс Україна Всесвіт» (2006 р.) була чернівчанка Інна Цимбалюк, яка потім стала справжньою зіркою.

fakty.cv.ua

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ