Бурбак: Каспрука повернуть до виконання обов’язків мера у законний спосіб

0
941
Олексій Каспрук і Максим Бурбак
Загрузка...

Чернівецький керівник фракції «Народний фронт» у Верховній зРаді Максим Бурбак прокоментував результативне голосування за дострокове припинення повноважень міського голови Олексія Каспрука.

«Ну що ж, Чернівецька міська рада пішла по шляху конфронтації з громадою. В суто незаконний спосіб, без жодних вагомих аргументів перефарбованою “регіоналівською” більшістю за допомоги «прогресивних демократичних» фракцій було усунено від виконання покладених громадою обов`язків міського голову Олексія Каспрука. Коло історії зробило черговий оберт, повторилися ганебні події 2011 року. Ті ж самі замовники, ті ж самі актори, ті ж безглузді виступи, той же результат. Але не та вже ситуація в країні. Вже немає їхнього ідола-президента, який втік в московію, вже не та Верховна Рада, яка мовчки споглядала тотальний наступ “регіоналівської” орди на місцеве самоврядування, вже не той вплив на суди, які навіть не розпочинали розгляд справи міського голови Миколи Федорука у 2011 році. Переконаний, фінал буде такий же – громада Чернівців переможе запроданців-регіоналів та їх шісток і в єдиний законний спосіб буде повернуто міського голову Олексія Каспрука до виконання обов`язків, та буде обрано нову міську раду. Ми разом зробили це тоді, зробимо і цього разу !!! VIRIBUS UNITIS !!! СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ !!!»

У своєму стилі, як кажуть…

На жаль, саме Максим Юрійович зіграв вагому роль у тому, що мер Олексій Каспрук втратив довіру у багатьох чернівчан, які за нього голосували…

fakty.cv.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ