Нардеп: на Буковині «нова-стара» поліція «розводить на гроші» (відео)

0
320
Загрузка...

Чернівецький нардеп Сергій Рудик поділився інформацією про те, як на «київській» трасі у Новоселицькому районі «нова-стара» поліція користується проблемним відрізком дороги, аби штрафувати водіїв, які змушені об’їжджати зсув дорожнього покриття.

На воїй сторінці у Facebook Сергій Рудик написав: «Друзі-автомобілісти! Особливо ті, хто зараз рухається з Чернівців в сторону Хотина, і в протилежний бік! В районі Динівців (після того, як з Божою допомогою, Ви проїхали відомий місцевим зсув дорожнього покриття) на Вас чекає «нова-стара» поліція.

Знаючи, що ту яму по-іншому об‘їхати, як вийти за межі своєї смуги, не можливо, ці браві охоронці порєдку, як в старі «добрі» часи- стрижуть довірливих клієнтів☹️ Ну, не геї?»

Отже, в цій ситуації «пахне старими методами роботи» у негативному сенсі…

На вчорашнє повідомлення про некоректну поведінку в Чернівцях патрульних поліцейських щодо водія авто правоохоронці надали відео, яке підтвердило, що сам водій поводився «не дуже», тому поліцейські змушені були застосовувати силу. Цікаво, як тепер в поліцію пояснять те, про що пише народний депутат…

fakty.cv.ua

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ