Активістка розповідає про протиправні дії прокурора

0
231
Загрузка...

Активістка Раїса Диякон публічно скаржиться на дії керівника сторожинецької прокуратури і закликає й інших ділитися інформацією про аналогічні, схожі дії з боку прокурора.

Лариса Диякон на своїй сторінці у Facebook написала:

«Шановні друзі та користувачі facebook!!!
Хочу довести до вас, що ми борімось не з КОРУПЦІЄЮ, а з вітряними мельницями. За те, що я допомагаю людям боротись з корупцією, керівник Сторожинецької місцевої прокуратури Іліка Д.І хотів сфабрикувати проти мене кримінальну справу, підробивши документи. (НЕ вдалось).

Перевіркою прокуратури Чернівецької області встановлено, що прокурор просто порушив інструкції про звернення громадян і йому зробили, просто зауваження. За моєю заявою Шевченківський суд зобов’язав Обласну прокуратуру відкрити кримінальне провадження за ст.366, 364, 386 КК України.

Після внесення відомостей в ЄРДР досудове розслідування проводилось не довго. Порушивши ст. 284 КПК, та інше, процесуальний прокурор надав вказівки закрити кримінальне провадження в деяких частинах, як зазначив в своїй постанові слідчий. Досудове розслідування проводилось таким чином, щоб скоріше прикрити злочин скоєний керівником Сторожинецької прокуратури Ілікою Д.І.

За моєю скаргою на постанову слідчого про закриття кримінального провадження, постанову СКАСОВАНО. Скажіть мені будь ласка, як ви думаєте навіть встановивши підробку документа керівником Сторожинецької прокуратури Іліки Д.І. йому винесуть підозру??? Після такого досудового розслідування.

Тяжко сказати, чи буде правда. Натомість хочу сказати, що не всі продажні прокурори. Але чи приймуть вони законне законне рішення, сумніваюсь, що підуть проти своїх. Я буду робити все , щоб продажні прокурори несли відповідальність за свої злочинні вчинки. Цікаво скільки справ сфабрикував Керівник Сторожинецької прокуратури Іліка Д.І. проти активістів Можливо хтось підкаже. Друзі не мовчить. Інакше цю корупцію ми не поборемо».

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ