Як у Чернівцях пройшов І Буковинський молитовний сніданок (відео, фото)

0
585
Загрузка...

Політики, бізнесмени, митці, спортсмени та інші відомі буковинці взяли участь у Першому Буковинському молитовному сніданку, який відбувся 10.04.2018 р. у центральному корпусі Чернівецького національного університету.

Ініціатором заходу виступив голова обласної ради Іван Мунтян. А «душею» молитовного сніданку знана благодійниця Марта Левченко назвала депутата обласної ради Любов Годнюк:

«Дякую Іван Мунтян за започаткування неймовірного дійства на Буковині. Сьогодні не було розподілу на партії, конфесії, народності…. всі разом, говорили про істину, була якась особлива світла атмосфера.
Дякую Душі молитовного сніданку – Любов Годнюк, що надала мені можливість звернутися від імені дітей, нагадати, що дітям байдуже на партії і різні розподіли, їм важливо щоб їх чули, їх проблеми розуміли і вирішували, вони вірять нам дорослим, мають на нас надію і повністю покладаються на нас, вони не обирають депутатів та владу, але вони – діти, обрані Богом, і ми дорослі маємо це пам’ятати. Допомагаючи дітям, ми стаємо знаряддям в Божих руках.
Зовсім скоро, 1 червня в ГТК МИГОВО, понад 1200 дітей, вихованців інтернатів, дітей, що проживають за межею бідності з усієї України, чекатимуть на вас дорослі.
Обирайте мрії на сайті: www.mriya.cv.ua
»
***

***

***

***

Ведучими заходу були згадана вже екс-керівник телеканалу «Буковина» Любов Годнюк та екс-заступник керівника апарату ОДА Олександр Шкурідін:

***

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ