Інтелектуальна формація «5 елемент». Підсумки 2017-го року

0
389
Загрузка...

Інтелектуальна формація “5 елемент” є візитівкою нашого краю не тільки на інтелектуальній мапі України, а й далеко за її межами.

Це об’єднання молодих, успішних, розумних людей, які своїм нескінченним ентузіазмом розвивають інтелектуальний рух, роблячи наше місто ще більш європейським та впізнаваним серед інтелектуальної спільноти України та світу.

2017-й для чернівецьких інтелектуалів видався дуже успішним роком. Серед основних здобутків:
– перемога на престижному турнірі з гри “Що? Де? Коли?” в рамках Всеукраїнського фестивалю інтелектуальних ігор “Баюнале-2017” (листопад 2017-го, м. Вінниця);
– вперше за свою історію чернівецька команда “5 елемент-ASD” за підсумками відбіркового турніру з гри “Що? Де? Коли?”, який проходив у жовтні минулого (2017-го) року у Львові, потрапила до Першої Ліги, де змагатиметься на рівних з найкращими командами України;
– окремі гравці інтелектуальної формації “5 елемент” у складі команди “Нагла поміч” стали ДВОРАЗОВИМИ Чемпіонами України з розважально-інтелектуального шоу Mind Game у жанрі Pub-Quiz.

Як очільник інтелектуальної формації “5 елемент”, хочу висловити величезну подяку всім, хто в цей складний час не втратив запалу розвивати інтелектуальний рух на Буковині. Цьогорічні успіхи на Всеукраїнському рівні дозволяють нам дивитись з оптимізмом у майбутнє. Особлива подяка нашим партнерам – ІТ-компанії ASD (Advanced Software Development), завдяки якій стала можливою участь чернівецької команди “5 елемент-ASD” у Всеукраїнських змаганнях. Дякуємо також всім небайдужим, бо лише спільними зусиллями ми можемо рухатись вперед, презентуючи Чернівці як високоінтелектуальне місто!

СТЕПАН ЖИТАРЮК,
продюсер, очільник інтелектуальної формації “5 елемент”

***

Фото:

***

У Чернівцях стартувала розважально-інтелектуальна гра «Mind Game» (відео, фото)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ