Сюрпризні переможці на виборах у Новоселиці 24.12.17

0
527
Фото: rayoninfo.info
Загрузка...

Завершився підрахунок голосів на виборчих дільницях з виборів голови та депутатів ради Новоселицької об’єднаної територіальної громади.

Щодо виборів міського голови – несподіванки не сталося. З великим відривом від найближчого конкурента перемогу здобула Марія Нікорич. Місця, за попередніми підрахунками, розподілились так:

1. Марія Нікорич

2. Георгій Нікітович

3. Ольга Цуркан

Фотохостинг yapx.ru

Серед партій є перші сенсації, це “Самопоміч” і “Народний фронт”, які за попередніми підрахунками зайняли відповідно 1-е і 3 місця.

  1. “Самопоміч” – 952

  2. “Батьківщина” – 833

  3. “Народний фронт” – 708

  4. БПП “Солідарність” – 692

  5. “Аграрна партія” – 626

  6. “Наш край” – 617

Фотохостинг yapx.ruДжерело: rayoninfo.info

Варто зауважити, що і перемога Марії Нікорич, яка вже «неодноразовий мер» Новоселиці, є, певною мірою, сюрпризною, адже багато хто прогнозував, що головою ОТГ стане Маршинецький сільський голова – колишній голова Новоселицької райдержадміністрації Георгій Нікітович, який демонструє «диво-результати» у Маршинцях. Але, як бачимо, цього виявилось замало для того, аби набрати більше голосів, ніж Нікорич.

А ось перше місце «Самопомочі» є і сюрпризним, і не дуже, якщо врахувати, що цю політичну силу до такого результату вів знаний громадський діяч і фермер Олег Мельничук, який має стійкий позитивний імідж і, напевно, міг би принести велику користь на якихось відповідальних державних посадах (якби система не боялась допускати до управління таких принципових діячів).

fakty.cv.ua

***

Вибори: Юрківецька ОТГ – передрук бюлетенів, Новоселицька – «скупка голосів»

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ