У Чернівцях з’явились тротуари з бруківкою-«вишиванкою»

0
749
Кольорова бруківка на вул. Руданського, 10-А
Загрузка...

«Заквітчані доріжки вже тішать око жителів навколишніших будинків», – так написав про тротуар, викладений бруківкою, яка нагадує узори «вишиванки», депутат міської ради Михайло Яринич, за чиє пропозиції капітальний ремонт міжбудинкового проїзду по вул. Руданського, 10-А був включений до програми «Комфортне місто» і відповідно фінансується.

За словами депутата, попередньо, за проектом, було заплановано, що все викладуть сірою бруківкою: «Ми попросили підрядника, щоб він зробив веселіше. Кольорова бруківка дорожча і він зробив за свій рахунок».

Виглядає такий тротуар дуже навіть симпатично, і вже почав викликати інтерес у чернівчан. Потенційно це може мати і 1туристичну зацікавленість». В коментарі fakty.cv.ua Михайло Яринич зазначив, що у Кам’янці-Подільському багато тротуарів викладені у тематичному стилі, і це дуже гарно виглядає.

Радниця міського голови Ірина Карімова уточнила: «Підрядник – ТОВ “Будінвест Трейдінг” (керівник Олексій Боднарашек) визначено під час закупівлі на Прозорро, яку готував і проводив департамент ЖКГ. Вартість робіт, які передбачені в програмі “Комфортне місто”, – 860 тис.грн. Технічний нагляд за якістю робіт здійснювала інженер технагляду Лариса Кьонінг. Роботи виконані повністю за кошти міського бюджету, без співфінансування мешканців та меценатів. Роботи ще не прийняті. Для завершення потрібно докласти пару метрів плитки та прибрати будівельне сміття з газону. Підрядник відповідальний і, спільними зусиллями з депутатом, є сподівання, на радість мешканцям, це завершить».

***




***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ