Про «спійманого на хабарі» депутата Чернівецької міськради (відео)

1
877
Андрій Кандиба
Загрузка...

Чутки щодо спійманого на хабарі депутата Чернівецької міської ради, які почали поширювати ввечері 14.11.17, знайшли своє продовження вже в реальній площині.

Як і припускали, ця вся історія, найімовірніше, пов’язана, великою мірою, з позачерговою сесією, на якій мають розглянути питання обрання секретарем міської ради Василя Продана. Знавці «закулісних нюансів» вже прогнозували, що, мовляв, влада зробить все можливе (і неможливе), аби «вибити декілька штиків» з числа потенційних голосів за Продана…

І ось з’явились чутки про те, що на хабарі ніби спіймали депутата-свободівця Андрія Кандибу.

А ось і інформація про це, як кажуть, з перших вуст:

«Щодо сьогоднішніх подій навколо депутата фракції «Свобода» Андрія Кандиби

Андрій Кандиба: Фото: buknews.com.ua

На хабарі сьогодні затримали не Андрія Кандибу, а іншу людину, яка взяла гроші за рішення…. виконкому(!!!). При цьому при затриманні ця людина сказала, що взяла гроші для Андрія Кандиби. Виконком у нас очолює Олексій Каспрук, і до чого тут депутат до рішення виконкому незрозуміло.
Але я чітко розумію за що це зроблено і для чого. Андрій Кандиба неодноразово викривав зловживання в департаменті освіти Мартинюка та інших підлеглих Каспрука, і давав негативну оцінку роботі міського голови.
Тож його вислів на програмі «Чия правда» 26 жовтня, що він би проголосував за дострокове припинення повноважень міського голови, став певно червоною ганчіркою для «Народного фронту».
Поліція та влада, замість боротьби з контрабандою, незаконними вирубками лісу, мільйонними зловживаннями під час тендерів, займається політичними переслідуваннями.
І ще однією метою цього дійства може бути бажання не допустити участь депутата у сесії по обиранню секретаря Чернівецької міської ради.
Я впевнений, що в суді, якщо звісно до нього взагалі дійде, ця справа розсиплеться як картковий будиночок», – пояснив колега Андрія Володимир Моклович.


Невже аж настільки у Ратуші бояться Продана-секретаря міськради?.. Дивно…

***

А ось той ефір, який, як припускає Володимир Моклович, міг стати «червоною ганчіркою»:

***

Василь Забродський:
«І про депутата Андрія Кандибу.
Ще до свого депутатства молодий свободівець займався бізнесом. Виготовляв гранітні пам‘ятники на кладовищі. Для цього орендував у комунального підприємства якісь приміщення. Ставши депутатом і реально покінчивши з надмогильногильним камінням вже й ледь не забув про діла колишні. Але вже давно до кінця підійшов термін оренди приміщення, та й обладнання яке-не-яке також залишилось. Отож, коли інший бізнесмен, який і далі ріже граніт, запропонував гроші за залишене у колись орендованих приміщеннях обладнання, то Кандиба навіть не підозрював про підводні течії, які з‘явились у їх колись непростих стосунках із колишнім конкурентом. І далі Андрія просто розвели як лоха. В розмовах колишніх конкурентів, а зараз продавця і покупця про вартість обладнання неодноразово звучала інформація про необхідність «вплинути» на міськвиконком з метою обрання правильного орендаря. І хоч Кандиба неодноразово відхрещувався від потенційних рішень виконкому, саме ніби-то вплив на виконком йому і інкримінують. І гроші за продане обладнання називають хабарем. Це при тому, що мусорня, виконуючи епідерсійні завдання по дескредитації депутатів міської ради, прекрасно знає, що жоден депутат не має впливу на рішення виконкому. Це то саме, що затримати мене з бізнесовими грошима і стверджувати, що це – хабар за майбутні рішення міськради, хоч я до неї маю опосередкований стосунок, бо голосував за неї.
З одного боку ніби-то все це — дурня. І в суді справа розвалиться, якщо дійде до нього. Але головна мета кулявлобів досягнута. Вже сьогодні Бурбак у Верховній Раді називає хабарництво депутатів Чернівецької міської ради як ще один аргумент для її розпуску. І його епідерсійна мусорня робитиме все, що завгодно, щоб унеможливити участь свободівця Андрія Кандиби, відомого своєю антикаспруківською позицією, в сесії, де обиратимуть секретаря. Ось саме так і виглядають недолугі політичні репресії влади.
PS. А найцікавіше те, що виконком на який ніби-то мав вплинути Кандиба, ніякого орендаря не обирає. Він тільки ЗАТВЕРДЖУЄ вже обраного НА КОНКУРСІ орендаря!»

***

Загрузка...

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ