Бурбак подарував кельменчанам обладнання для занять боксом

0
107
Загрузка...

Чернівецький керівник фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Максим Бурбак у Кельменцях, як він зазначив сам, згадав молодість.

«Cьогодні згадав молодість завдяки активістам Кельменецької районної громадської організації учасників, ветеранів, інвалідів АТО та їх сімей. У них у підвалі районного будинку культури облаштовано стрілецький тир. Але тут вони не лише навчаються влучно стріляти, а й проводять патріотичні лекції і займаються спортом. Наш обласний осередок Народного Фронту періодично підтримує молодь, цього разу передали спортивний інвентар для заняття боксом. Було цікаво поспілкуватись з молоддю, хлопці зайняті справжнім і цікавим дозвіллям, не байдикують. Вважаю, що така робота з патріотичного виховання наших майбутніх захисників України гідна наслідування і в інших районах області», – написав Максим Бурбак на своїй сторінці у Facebook, додавши фото з того «супер підвалу».

Добре, звісно, що нардеп передав спортивне обладнання, але погано, що такими позитивними речами (яке заняття спортом, патріотичні лекції і т.п.) українцям доводиться займатися часто в підвалах…:( Можливо, такий впливовий політик посприяв би, щоби в кожному райцентрі (не кажучи про обласні центри) побудували нормальні спортивні об’єкти (як, наприклад, у сусідній «скромній Білорусі»), в які значно простіше було б залучати дітей і підлітків для занять спортом, ніж в підвали або «неїснуючі спортивні бази»… Але це складне завдання. І, напевно, «не по зубах» для наших політиків… На жаль…

fakty.cv.ua


***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ