У Чернівцях Рух В. Наливайченка «Справедливість» очолив екс-мер (відео, фото)

1
641
Ярослав Цуркан та Ігор Кобеля – керівники Чернівецького міського та обласного осередків Руху Наливайченка «Справедливість»
Загрузка...

Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка «Справедливість» у Чернівцях очолив досвідчений вже політик, який має досвід управління містом та розбудови місцевого осередку іншої політичної сили, представленої у Верховній Раді та місцевих обласній і міській радах.

Під час установчої конференції Чернівецької міської організації Громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка «Справедливість» керівником осередку обраний екс-мер Завтавни Ярослав Цуркан, який, як відомо, координував на Буковині Об’єднання «Самопоміч» і пройшов з цією політичною силою шлях від реєстрації місцевих осередків до успішного проходження кандидатів від «Самопомочі» в Чернівецьку міську та обласну ради.

Цікаво, що сам Ярослав Васильович на місцевих виборах 2015 р. сам не балотувався в депутати, навіть посадою мера Заставни фактично пожертував, спрямувавши всі зусилля на сприяння досягненню прохідного результату кандидатами від «Самопомочі».

Ярослав Цуркан та Ігор Кобеля – керівники Чернівецького міського та обласного осередків Руху Наливайченка «Справедливість»

Ярослав Цуркан відзначається гарними діловими і людськими якостями, націленістю на реалізацію позитивних проектів, на добрі справи, задля чого можна відкинути в бік політичні амбіції та якісь там «закулісні ігри».

Цікаво, що коли буковинську «Самопоміч», як стало видно неозброєним оком, почали активно «підмінати під себе» Бурбак і Ко, Ярослав Цуркан, як місцевий координатор цієї політичної сили, не допускав жодних некоректностей по відношенню до «рідної партії». І навіть після того, як його нещодавно «загадково» і з певними некоретними моментами виключили з цієї партії, Ярослав Васильович толерантно пояснив, що співпрацю завершено і побажав вже колишнім колегам по «Самопомочі» успіхів та гарної роботи на політичній ниві на благо громади.

Коли п. Цуркан «розійшовся» із все більш «забурбаканізованою» місцевою «Самопоміччю», не складно було здогадатися, що довго він «поза політикою» не залишатиметься – такими кадрами не розкидуються.

І ось логічне продовження – Ярослав Цуркан очолив Чернівецьку міську організацію Громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка «Справедливість». Успіхів!

В контексті цієї кадрової новини можна звернути увагу також на те, як старанно «пробурбаківські» ЗМІ намагались хоч якимось негативом супроводжувати інформацію про чернівецького керманича «Справедливості». Хто знається на тонкощах місцевого політикуму, розуміє, який це насправді позитивний сигнал;)

fakty.cv.ua

***

***

***

***

***

Ярослав Цуркан (біографічні відомості)

Народився 6 червня 1974 року в багатодітній сім’ї робітників. В дитинстві захоплювався танцями. У більш юні роки вивчав психологію та політологію. Закінчив електротехнічний відділ Львівського  університету. Тривалий час перебував закордоном, де жив і працював, зокрема у Польщі та Німеччині. Одружений, з красунею-дружиною виховують двохї доньок. З 2006 по 2015 рр. – мер Завставни.

«Не слово,  а діло рухає нас вперед»

Голова чималого містечка (населення міста становить понад 9 000 осіб) побувавши закордоном добре розуміє головну проблему сучасних політиків: багато обіцянок – нуль роботи, а в результаті і нуль відсотків довіри. Тому Ярослав у своїй практиці управління переконаний: тільки робота, дії принесуть вам довіру нації. Саме тому він все можливо вдосконалює своє місто:

  • Проведено капітальний ремонт у бібліотеці, дитячому садку та спортзалі;
  • Збудовано автовокзал;
  • На вулицях, які потребували ремонту прокладено асфальт та плитку;
  • Проведено капітальний ремонт водогону;
  • Пофарбовано паркани та бордюри;
  • Змінено структуру правління міста;
  • Розробляється проект встановлення пам’ятника афганцям;
  • У місті встановлені великі штрафи за  засмічення вулиць та взагалі довкілля.

Особисті переконання

Ярослав вважає, що місто повинно розвиватися не лише збільшенням населення, а й будівництвом та реконструкцією доріг, будівель, історичних пам’яток. За його переконанням, сучасна Україна приділяє багато уваги якимось матеріальним цінностям, в той час коли інші країни працюють над усвідомленням, психікою, розвитком власного «я». Тому саме  на своїй посаді Ярослав не лише займається «побутовими» питаннями, а й приділяє велику увагу саме психології: «Розуміючи потреби одне одного звісно ми приходимо до хороших взаємовигідних фінішів, та у такий складний для нашої країни час не потрібно забувати про людяність, та й про звичайну підтримку» – розповідає мер Заставни.

Якості характеру

За словами знайомих та колег володіє найкращими якостями характеру, які необхідні не лише в його роботі, а й в  звичайних життєвих ситуаціях: « Як керівник – це дуже відповідальна людина, яка володіє чудовими організаторськими здібностями, він досить розумний, тому знаходить вихід з будь-якої ситуації. А як друг – це чуйний, завжди допоможе порадою і не лише, цікавий, а головне володіє чудовим почуттям гумору» .

Це керівник європейського рівня (за матеріалами www.vsemisto.info).

З 2.07.2016 р. працює в апараті Чернівецької обласної ради. Начальник відділу адміністративно-територіальної реформи та децентралізації.

***

Ярослав Цуркан: Нас роблять знаменитими скандали (відео)

***

Чернівецька «Самопоміч» зазнала кадрових змін

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ