Прорив Саакашвілі в Україну, замінування пункту пропуску, «цікаві» дії прикордонників (відео)

0
221
Загрузка...

Екс-Президент Грузії Міхеіл Саакашвшілі, якого Петро Порошенко спочатку «зробив українцем» і призначив губернатором Одеської області, а потім позбавив українського гролмадянства, таки прорвався з Польщі на територію України – через пункт пропуску «Шегіні» на Львівщині, за допомогою своїх прихильників та інших опозиційно налаштованих до теперішнього антинародного режиму людей.

Серед тих, хто зустрічав лідера «Руху нових сил» Саакашвілі на КПП «Шегіні», були, звісно, і буковинці.

За наслідками «прориву» мінімум 16-17 осіб постраждало (в основному прикордонники і поліцейські), відкрито декілька кримінальних справ, зокрема, за фактом незаконного перетину кордону.

Дивною була історія із замінуванням. Прикордонники повідомили, що «згідно з інформацією оперативного чергового СБУ по Львівській області, перехід “Шегині” заміновано». Водоночас, відомивились випустити громадян України на територію своєї держави із зони ризику…

***

***

Не обійшлася влада у «боротьбі проти Саакашвілі» і без «тітушок»…

***

Звідти Саакашвілі поїхав до Львова. Чи поїде екс-Президент Грузії до Києва, наразі невідомо. Факт порушень з його боку на кордоні Саакашвілі заперечує.

https://youtu.be/Xr29ZB9K0jw

***

https://youtu.be/OD2Hjq6_WGM

***

***

https://youtu.be/8qxL2Sr4bQ4

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Вистачає і людей, які засуджують дії Саакашвілі та його прихильників на кордоні. З одного боку, можна зрозуміти ці обурення – кордон має бути «на замку», незаконно його не мають перетинати. Але… Чи обурювались і обурюються ці ж активні громадяни тому, що на сході України близько 400 км кордону з Росією стали «діркою»?.. Як так сталось, де були прикордонники? Кого покарали за наслідками утворення цієї величезної «дірки» у нашому кордоні? Чи все, на що здатні, – це боротися на кордоні проти опозиційного до режиму Саакашвілі та його прихильників-громадян України?..

fakty.cv.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ