Депутат від «Самопомочі» приєднався до колег «зі сфери впливу» Бурбака

0
220
Загрузка...

Компанію депутатам Чернівецької міської ради від «Самопомочі» Олександру Ставчанському та Віталію Матвієнку, яких називають «підкаблучними» керівнику фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Максиму Бурбаку, склав ще один «самопомічевець» Андрій Брязкало.

Мова про депутатську групу «Спільними зусиллями захистимо Чернівці», до якої тепер входять всі троє. Цікаво, чи позначиться це членство в групі на тому, як депутати будуть голосувати. Адже часто Ставчанський та Матвієнко голосували відмінно від інших чотирьох членів фракції «Самопоміч» у міській раді.

Повідомлення голови депутатської групи «Спільними зусиллями захистимо Чернівці» Андрія Романчишина 14 вересня на позачерговій сесії міської ради відповідно до Регламенту міської ради оголосив міський голова Олексій Каспрук. Андрій Романчишин повідомив , що на засіданні групи «Спільними зусиллями захистимо Чернівці» були розглянуті заяви депутатів Чернівецької міської ради Володимира Бешлея, Анатолія Чесанова, Віталія Матвієнка та Андрія Брязкала щодо включення їх до складу групи.

Обговоривши заяви кожного з депутатів, група одностайно прийняла рішення заяви Віталія Матвієнка та Андрія Брязкала про вступ до групи задовольнити, заяви Володимира Бешлея та Анатолія Чесанова – відхилити. До складу депутатської групи “Спільними зусиллями захистимо Чернівці” входять Андрій Романчишин, Сергій Греков, Андрій Кавуля, Василь Осачук (фракція БПП-Солідарність), Андрій Брязкало, Віталій Матвієнко, Олександр Ставчанський (фракція “Самопоміч”), – повідомляє прес-служба міської ради.

***

***

Доноси на депутатів «Самопомочі» писав «чужий серед своїх» – радник мера (відео)

***

Чернівецька «Самопоміч» зазнала кадрових змін

***

Чернівецька “Самопоміч” закликає допомогти Львову у боротьбі проти “сміттєвої блокади”

***

Самопоміч: «самознищення» триває, депутати міськради складають повноваження

***

Бурбак і Ко «добивають» чернівецьку «Самопоміч»?.. (відео)

***

Депутати і активісти буковинської «Самопомочі» прозвітували за рік діяльності

***

Депутати міськради від «Самопомочі» змагаються, хто швидше складе мандат?

***

Депутатів від «Самопомочі» підозрюють у служінні олігархічним групам? (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ