Буковинська співачка зняла фільм про спортсмена і вийшла за нього заміж (відео, фото)

0
1019
Загрузка...

Відома чернівецька співачка та титулований велосипедист познайомились «випадково», пройшли через «інтернет спілкування до глибокої ночі», обмінялись незвичними подарунками і поєднали свої серця у «зірковій спортивно-мистецькій парі».

 

Наречений – майстер спорту з велоспорту маунтенбайк, 5-разовий чемпіон України і переможець міжнародних змагань Сергій Гоменюк, його обраниця – володарка Кубку Президента України 2015 р. з вокалу, лауреатка, володарка «Гран-прі» всеукраїнських та міжнародних пісенних конкурсів, солістка духового оркестру Чернівецької обласної філармонії Олеся Франків.

Познайомились вони, як повідомив fakty.cv.ua Сергій, на дні народженні у спільного знайомого.Декілька днів переписувались через соціальну мережу до глибокої ночі. Потім зустрілись і зрозуміли, що створені одне для одного. «Олеся – найцінніше моє диво», – каже Сергій.

Обвінчались в Банченському монастирі, вінчальним був старший брат Андрій Гоменюк (відомий фотограф, переможець Всеукраїнського фотоконкурсу «Україна олімпійська»), якого наречений називає і наставником в житті.

Весілля відгуляли 4.08.2017 у ресторані «Winston Hall» (комплекс «Ozyornoe»).

«Love story»

Про що мріє кожна людина? Звісно про кохання, про любов, яку всі шукають, мало хто знаходить, а ще менше тих, хто вміє її зберегти. Наші герої оповіді не виключення.

У маленькому містечку Сторожинець росла собі дівчинка Олеська, яка мріяла колись знайти свого принца. А її принц (Сергій) жив в мальовничому серці Буковини – Чернівцях, і собі мріяв знайти свою другу половинку. Доля вирішила з’єднати їх серця в єдине ціле, і вони знайшли одне одного. А коли знаходиш саме свою людину, все навколо змінюється: життя стає яскравішим, час, наче завмирає; любов поглинає повністю, і в тебе просто виростають крила.

Сергій віддав Олесі найцінніше з того, що мав – своє серце. Поруч з ним вона відчула себе особливою, прекрасною, бажаною і коханою. Він став для неї домом, тією непорушною кам’яною стіною, що захистить від всіх бід та негараздів. Його романтична натура щоразу розпалювала їх полум’я кохання, а жага до пригод – не давала сумувати.  Він вмів розсмішити Олесю, а її сміх для нього був, наче музика. Та й всі Олесені пісні лунали в його честь, для нього…, бо він – єдине і справжнє кохання всього її життя.

Олеся в свою чергу стала для Сергія Музою, його радістю і натхненням, вірною супутницею життя і однодумцем. Вона віддала йому всю свою любов…безмежну, наче океан. Олеся – зміст його життя, вона цілий Всесвіт, вона, наче повітря…

Мабуть, вони ідеальна пара, бо розуміють один одного без слів, вміють побачити печаль за усмішкою, їм  добре навіть мовчати разом, вони  завжди підтримують в усьому свою другу половинку. Жодний Олесений концерт не обійшовся без оплесків Сергія, без його захоплення та квітів. А кожні велозмагання Сергія стали для Олесі справжніми видовищами, де вирує життя, сила волі, терпіння і вміння долати самого себе. Надихнившись цим, вона стала відданою його вболівальницею.

Вони такі різні, і водночас такі схожі, а об’єднує їх вміння робити миті життя один одного незабутніми.

За короткий період часу Сергій став для Олесі кумиром, адже його трудолюбивість, цілеспрямованість, невгамовний характер і сильний дух, життєва позиція та високі досягнення у спорті не можуть не надихати. Тому вона вирішує зняти про нього документальний біографічний фільм під назвою «Сергій Гоменюк: історія успіху», і презентує його на День Народження Сергія в кінотеатрі, орендованого лише для них двох.

Після такого незвичайного подарунку, Сергій ставить собі за мету, не менш вразити Олесю на її День Народження, і організовує подорож на повітряній кулі, під час якої освідчується і робить Олесі пропозицію, від якої вона звісно не змогла відмовитися.

Згодом вони узаконюють свої стосунки і стають один для одного відповідно чоловіком і дружиною, бо не уявляють свого життя без рідної душі. І сьогодні вони зібрали на своє святкування найближчих людей, які щиро радіють разом з ними. Доказом є ваші незрадливі усмішки і їх шалене кохання, яке вони випромінюють.

І що можна ще сказати? Залишається тільки побажати їм пронести  цю любов на протязі всього життя, примножити її, виростити в ній своїх дітей, і просто прожити довге та щасливе життя разом!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

Наречена-співачка продемонструвала гостям свої вокальні здібності;)

***

Товариш нареченого з Кам’янця-Подільського – Олексій влаштував сюрпризний поєдинок:

***

«Метання букета» – традиційне дійство на весіллях:)

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ