У Чернівцях побільшало урн для сміття

0
126
Загрузка...

Про встановлення додатково 100 урн у Чернівцях, вказавши відповідні адреси, повідомив Валентин Шеремет.

Зроблено це було через “Бюджет ініціатив чернівчан”. І це один з прикладів, коли через цей проект роблять щось, можна сказати, для всієї громади (та гостей міста), а не для окремих мікрорайонів чи дворів, де знайшлись ініціативні мешканці, які підготували відповідні документи і організували потрібні голоси. Хоча, якщо “копати глибше”, – хіба без “Бюджету ініціатив” невідомо було, що в місті катастрофічно не вистачає урн?.. Що заважає відповідальним працівникам відповідних підрозділів міської ради займатися вирішенням подібних проблем?.. Але, зрештою, головне кінцевий результат.

Отож, про реалізацію цього проекту повідомив мер Чернівців Олексій Каспрук, поширивши відповідну інформацію від Валентина Шеремета: “Повідомляю, що проект «Будь сильним – донеси сміття до урни» минулого тижня був реалізований. Проект передбачав встановлення невеликих стаціонарних урн для сміття (біля під’їздів, на дитячих майданчиках та на зупинках громадського транспорту).
Було встановлено 100 урн за адресами:
Південно-Кільцева №19- 2 шт.
Південно-Кільцева №19а- 6 шт.
Бульвар героїв Крут №19- 2 шт.
Бульвар героїв Крут №15- 2 шт.
Бульвар героїв Крут №13- 12 шт.
Південно-Кільцева №21а- 2 шт.
Південно-Кільцева №21- 16 шт.
Південно-Кільцева №23- 13 шт.
Бульвар героїв Крут №9а – 10 шт.
Південно-Кільцева №25- 11 шт.
Південно-Кільцева №6- 4 шт.
Південно-Кільцева №29- 4 шт.
Південно-Кільцева №31- 4 шт.
Зупинки:
поліклініка кварц- 2шт.
завод кварц- 1 шт.
училище №15(кільце)- 1шт.
училище №15- 2шт.
школа №22- 1шт.
Дитячі майданчики- 5 шт.
Дякую всім причетним до створення бюджету ініціатив Чернівчан, та за допомогу в реалізації проекту. Наталія Гусак Кристина Помогаева Сергій Греков, щиро вам вдячний! Окрема подяка департаменту ЖКГ та фірмі підряднику яка виконувала роботи ПП «ДвірБуд».


***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ