Палійчук “втекла” від зустрічі з приниженими нею вчителями на сесії облради?

0
337
Загрузка...

На сесії Чернівецької обласної ради 4.07.17 мали би серед іншого обговорити кризову ситуацію в обласній освітянський галузі – конфлікт між директором департаменту ОДА Оксаною Палійчук та вчителями, які обурені її незаконними діями (проведення на неадекватних умовах тестування педагогів) та некоректними публічними заявами про вчителів-“двієчників” та “трієчників”.

Проте, як відомо fakty.cv.ua, Оксана Палійчук пішла у відпустку. Чи не спеціально, аби уникнути спілкування з приниженими нею вчителями при депутатах обласної ради, які, як видно з публічних висловлювань, стали на бік педагогів у цій ситуації. Зокрема, некоректні дії п. Палійчук (з перевищенням повноважень та порушеннями законодавчих норм) засудила профільна комісія облради на чолі із зірковим спортсменом Іваном Гешком.

Чи будуть обговорювати цю конфліктну ситуацію без Палійчук, чи вона все-таки наважиться прийти на сесію і відповідати за свої некоректності перед народними обранцями та приниженеми нею вчителями, наразі невідомо.

У публічній площині більше людей підтримують вчителів і також засуджують некоректності директора департаменту. Хоча є і представники освіти (її підлеглі) та прихильники теперішнього владного режиму, які підтримують некоректну поведінку п. Палійчук…

fakty.cv.ua

Про обговорення цієї проблеми на колегії департаменту дивіться за посиланням нижче:

http://www.fakty.cv.ua/palijchuk-vperto-ne-hoche-pereprosyty-za-nekorektnosti-schodo-pedahohiv-bukovyny-video/

***

 

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ