Голова НБУ Гонтарєва, нарешті, подала у відставку (відео)

0
163
Загрузка...

Цікаво як почуваються «фахівці», які «так» працюють на високих посадах, що ледь не вся країна з нетерпінням очікує відставку… Серед таких осіб – Валерія Гонтарєва, за перебування якої на чолі Нацбанку наша валюта в рази знецінилась, а більшість українців, відповідно, стали в рази біднішими…

І ось, схоже, дочекалися її відставки… Голова Національного банку України Валерія Гонтарева написала заяву на звільнення. Про це журналістам у кулуарах Верховної Ради заявила народний депутат України Ірина Луценко, передає zik.ua з посиланням на УНН.

«Я вважаю що той фронт роботи, який вона на себе поклала, вона виконала, тому написала заяву (про відставку – ред.). Є такий момент», – сказала І.Луценко.

За її словами, В.Гонтарева неодноразово писала заяви про відставку.

«Я думаю, що цей запас міцності і той запас роботи, яку вона на себе взяла, підійшов до краю… Я вважаю, що свою роботу, місію вона виконала», – сказала І.Луценко.

Разом з тим, за словами нардепа, нова кандидатура голови НБУ ще не обговорювалась, тому що «коаліцію Гонтарева влаштовує».

І.Луценко підкреслила, що В.Гонтарева робить свою роботу, не зважаючи на політичний і моральний тиск, погрози і розслідування щодо неї з боку ГПУ і НАБУ.

Серед ймовірних претендентів на посаду голови НБУ фігурував і чернівецький екс-Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ