Заступник мера розповів, за яких умов на маршрутах з 1 квітня діятиме тариф 4 грн. (відео)

1
115
Загрузка...

З суботи, 1.04.17, у Чернівцях почне діяти тимчасовий тариф (4 грн.) на проїзд у маршрутках. Але цілком можливо, що не на всіх. На яких саме маршрутах підвищать тариф з 3-х до 4 грн. і на яких умовах, пояснив заступник міського голови Володимир Середюк.

За словами заступника мера, останнім часом суттєво менше надходить сигналів про негарну поведінку водіїв маршруток тощо. А в плані кількості машин на маршрутах, як зазначив Володимир Середюк, більшість перевізників виконують цю умову (одну з ключових), яка передбачає виїзд на маршрут не менше 90% машин і рейсів, які передбачені в договорах про здійснення перевезень.

Заступник мера також нагадав, що 9 перевізникам по 19 маршрутах було надіслано листи-попередження про розірвання угод з 1 квітня. Ще 3 перевізників з власної ініціативи виявили бажання розірвати угоди (8, 37 і 42 маршрути). Міськрада шукає альтернативу. А тим 9-ти перевізникам запропонували підписати тимчасові угоди, до того часу, як проведуть конкурс і визначать нових перевізників на відповідних маршрутах. На маршрутах, де перевізники не підпишуть відповідний договір з оновленими умовами, діятиме надалі тариф 3 грн.

Ось що ще повідомив Володимир Середюк на прес-конференції 31.03.17:

***

Вартість проїзду в маршрутках у Чернівцях підняли до 4 грн. «Протягнули»? (відео)

***

Загрузка...

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ