На перехресті «Проспект-Стасюка» з 17 березня буде мале кільце

2
240
Загрузка...

До уваги водіїв: 17 березня 2017 р. на перехресті проспекту Незалежності та вулиці Небесної сотні (екс-Стасюка) розпочинає впроваджуватися експеримент з впровадження змін в схемі організації дорожнього руху.

Про це повідомив радник міського голови Андрій Олійник.

На даному перехресті заплановано запровадити кільцевий рух транспорту з облаштуванням розворотного кільця малого радіусу. Відповідно до державних стандартів та норм, на кільцевих розв’язках не має бути світлофорного регулювання. Тому на даному перехресті світлофори будуть переведені в режим миготливого жовтого світла.

Експеримент триватиме два тижні. У випадку його успішності, зручності та безпечності даного типу розв’язки для пішоходів, буде розпочато облаштування даної кільцевої розв’язки на постійній основі.

За попередньою домовленістю, екіпажі патрульної поліції будуть чергувати на даному перехресті з метою попередження аварійних ситуацій через зміни в організації дорожнього руху.

Джерело: сайт міської ради

***

Загрузка...

2 КОМЕНТАРІ

  1. Все супер, тільки як тепер переходити дорогу?
    Сьогодні не працювали сфітлофори на перехресті, так ні один водій не пропускав людей,хоча пішоходи зібралися до купи!!!! Поки не поперли “в наглу ” ,ніхто не зупинився!!!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ