Чернівецький нардеп готовий продати Rolex за $10,4 тис. і віддати все на благодійність

1
232
Загрузка...

Несподівано великий інтерес викликав «легендарний» годинник Rolex чернівецького народного депутата Сергія Рудика, який тепер готовий продати його і перерахувати виручені гроші на благодійність.

 

«Спостерігаючи кілька днів поспіль за батлом деяких моїх фейсбучних “друзів” з приводу мого годинника, згадав старий анекдот про нових руських. Питає новий руський Міша у нового руського Вані:
– Ти па чьом купіл галстук ат Версакі?
– 200 баксав!
– Ну, ти і лашара, я за углом купіл такой же за 400?
Так і з моїм “легендарним годинником Rolex”, придбаним ще в 2006 році за суму близько 6000 швейцарських франків (менше 5000 доларів США). Для інформації: на той час, ця сума була еквівалентною 2м моїм місячним зарплатам, як голови Державного комітету України у справах національностей і міграції.
Але, якщо СТРАНА.ua (автор “сенсації”), Портал «Антикор», www.bukinfo.com.ua, Сміла, або будь-хто з дописувачів, які її поширили, бажають придбати раритет від Рудика за заявлені в їхніх публікаціях 10 400 доларів США, категорично не заперечуватиму! Обіцяю вказати всю цю суму в наступній е-декларації, а всі виручені гроші у повному обсязі перерахувати на благодійність!
P.S. Покупцеві, який придбає раритет протягом 3х діб з моменту публікації цього посту- бонус: спідня білизна від Луї Вітон??», – написав на своїй сторінці у Facebook нардеп Сергій Рудик.

Якщо є потенційні покупці «годинника-легенди», – пишіть приватно Сергію і діліться результатами перемовин, аби в разі покупки ми могли відстежити, чи справді виручені кошти підуть на благодійність;)

fakty.cv.ua


***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ