Гешко у Вашингтоні поснідав з Трампом і готує сюрприз Порошенку (фото, відео)

1
838
Юлія Тимошенко і зірковий буковинський бігун, кращий спортсмен України 2006 р. Іван Гешко
Загрузка...

У 65-му ювілейному молитовному сніданку за участю президента США, на який у Вашингтон з’їжджаються здебільшого політичні фігури з різних куточків не лише Америки, а й всього світу, взяли участь і представники Буковини.

 

На молитовний сніданок з Трампом 2.02.17 вирушили близько 70 українців, серед яких були, зокрема, і голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, голова облдержадміністрації Олександр Фищук, чернівецький нардеп Оксана Продан та зірковий бігун Іван Гешко, який нині очолює регіональне відділення НОК України та профільну комісію в обласній раді.

«Приємно зустріти та поспілкуватися з лідерами української політики!», – написав у Facebook Іван Гешко до розміщених там фото зі сніданку з Трампом. На запитання fakty.cv.ua, чи смачним хоч був той знаменитий сніданок, чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м і кращий спортсмен України 2006 р. зазначив: «Супер. Смачний сніданок і неперевершенні емоції». І додав, що готує у Вашингтоні сюрприз для Петра Олексійовича. Про який саме сюрприз мова, тему не продовжив – мовляв, незабаром всі зможуть побачити.

Чекаємо:)

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

І спеціально для тих, які “дофантазувалися” до того, що фото Івана Гешко з Юлією Тимошенко – ознака його “зради” “Самопомочі”:) Ну, і лідер цієї партії Андрій Садовий, яку бачимо, так само зраджує “Самопомочі”:)

***

***

***

https://youtu.be/X5W-sxO-Y8c

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ