Буковинка на «Голосі країни» повернула всі крісла, Потап взяв самовідвід (відео)

0
743
Загрузка...

Уродженка Кельменецького району Чернівецької області Марта Адамчук підкорила всіх зіркових тренерів під час вибору наосліп у 7 сезоні проекту «Голос країни».

 

Перед піснею Ігоря Талькова «Я вернусь» у виконанні буковинки складно було встояти. Першим, показавши, що у нього «мурашки по шкірі», повернувся Сергій Бабкін (актор, композитор, автор і виконавець своїх пісень, участник групи «5’NIZZA»). Потім майже одночасно кнопку натиснути Тіна Кароль та Потам (Олексій Ротапенко), а в останній момент до них приєдналась і переможниця «Євробачення 2016» Джамала.

Особливо вражений був Потап, адже, повернувшись, він побачив колишню бек-вокалістку його дуету з Настею Каменських. Тому він вирішив «взяти самовідвід». А красунька Марта Адамчук вирішила обрати Сергія Бабкіна.

Цей виступ глядачі змогли побачити у неділю, 6.02.17, на телеканалі «1+1».

«Я люблю загадки, тому обираю Сергія. Мені хотілося попрацювати з чоловіком. Енергетично це цікавіше. Хоча й у Джамали, і у Тіни є якості, які б я хотіла перейняти», – зауважила Марта Адамчук за лаштунками шоу.

***

“Голос країни-7”: співачка з минулого Потапа

У неділю, 6 лютого, глядачі телеканалу «1+1» побачили третій епізод сьомого сезону головного вокального проекту країни «Голос країни» з оновленим тренерським складом, до якого увійшли Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль.

Однією з найяскравіших учасниць стала 30-річна Марта Адамчук з Чернівецької області, яка прийшла на «Голос країни» для того, щоб довести самій собі, що може стати успішною сольною співачкою. Марта три роки працювала бек-вокалісткою дуету «Потап і Настя», і зараз дівчині цікаво, чи впізнає її голос Потап. Потужним виконанням пісні Ігоря Талькова «Я вернусь» Марта розвернула всі чотири крісла.

«Це дуже складний крок для всіх артистів, які довго працюють на бек-вокалі і стають заручниками такої позиції. Зробити перший самостійний крок потім дуже складно, і у тебе сьогодні це вийшло. Марто, я тобі казав, що ти станеш крутіше, ніж Софія Михайлівна Ротару. Браво!» — сказав Потап.

За талановиту учасницю розвернулася справжня боротьба, але своїм тренером із чотирьох зірок дівчина обрала Сергія Бабкіна.

Варто зазначити, що серед тренерів вже ходить жарт про те, що своїми обіймами Сергій Бабкін заворожує учасниць, які в результаті обирають його як свого тренера.

«Я зрозумів, що відбувається з жінками! Щойно вони обіймають Сергія, у них одразу сльози на очах», — жартома обурився Потап.

«Давайте офіційно заборонимо на проекті Сергію обіймати учасниць», — пожартувала Джамала.

***

***

МАРТА АДАМЧУК: “МУЗИКА – ЦЕ СВОБОДА”

Марта – неймовірно талановита і гарна дівчина родом з маленького селища на Буковині. Це її голос колись звучав на бек-вокалі у Потапа і Насті та інших артистів. Також вона була учасницею шоу “Х-фактор”. Зараз Марта Адамчук – сольна співачка, сама пише пісні та наполегливо працює вже з власною командою музикантів. Дівчина розповіла Мегаполісу, що для неї означає музика, що вона найбільше цінує у житті та багато інших цікавинок про себе.

– Марто, коли ти вирішила, що хочеш стати співачкою і чому зробила саме такий вибір?

– Я взагалі мала вступати на факультет іноземних мов. Але якось випадково потрапила на один із вокальних конкурсів і перемогла. Це був перший серйозний виступ на сцені. Потім почала займатися вокалом раз на тиждень. Моя викладачка ще навчала вокалу Ані Лорак, Бужинську, співачку Марту. І коли вже треба було вступати, то вирішила спробувати на вокальне відділення в КНУКіМ (Київський національний університет культури і мистецтв), тому що тільки там приймали на таку спеціальність майже без досвіду, без музичної освіти. Все вийшло – вступила і навчалась у цьому університеті.

– А працювати ти пішла ще під час навчання в університеті?

– Так. Я працювала бек-вокалісткою у Тетяни Нєдєльської. Також почала продавати авторські пісні іншим студентам. Виступала в ресторанах, клубах, але недовго, бо вже потім почала працювати з Потапом і Настею.

– У Потапа і Насті ти була бек-вокалісткою три роки. Які найяскравіші спогади залишилися про цей час?

– Ми побували в багатьох країнах. Перший досвід роботи на таких великих сценах у мене був саме з ними, адже Потап і Настя – артисти високого рівня. Було трохи важко через часті перельоти, іноді й по два на день. Але завдяки роботі з ними я отримала величезний досвід. Розповім одну цікаву історію. Якось перед концертом з Потапом і Настею я вирішила трохи відпочити, прилягла і заснула. Звісно, поставила собі будильник, щоб встигнути підготуватися і нафарбуватись перед виїздом на концертний майданчик. Чую – дзвонить телефон, один з музикантів питає де я, а я взагалі не можу зрозуміти, де знаходжуся! Виявилось, що всі вже були в автобусі і чекали мене, а будильник я не почула. Фарбувалася дорогою і лише на третій пісні реально зрозуміла, що я вже на сцені!

– Можеш назвати плюси і мінуси роботи на бек-вокалі?

– Вони очевидні. Це великий досвід, тому що у мене зараз своя команда, музиканти, і я вже знаю, що і як краще зробити, бо бачила все це зсередини. А якщо засидітись на бек-вокалі, втрачаєш шанс на власний розвиток.

Бути на другому плані зручно, але ти стоїш на місці і не розвиваєшся.

– Коли ти вирішила зайнятись сольною кар’єрою, то які плани були на перший час?

– Плани з самого початку не були якимись глобальними. Хотілося розвивати свій талант і займатися улюбленою справою, яка приносила б користь не тільки мені, а й іншим людям. У планах було писати пісні і, звичайно, заробляти – це на сьогоднішній день важливий аспект. Коли ти прагнеш розвивати улюблену справу, то життя тебе підштовхує, і наступні пункти плану вже складаються самі собою.

– Хвилюєшся перед виступами?

– Легке хвилювання завжди є перед виступами, адже ніколи не знаєш, як сприйматиме тебе публіка, чи сподобається їм. Але буває іноді, що виходиш на сцену у дуже гарному настрої і просто співаєш зовсім без хвилювання.

– Як на тебе вплинула участь у шоу “Х-фактор”?

– “Х-фактор” навчив мене бути собою, це найголовніше. Там присутня конкуренція, яка має спонукати до активних дій. Також на проекті я навчилася не піддаватись на різні телевізійні провокації. Це справді дуже хороший досвід.

– Ти зараз працюєш без продюсера. А чи плануєш співпрацювати з кимось?

– Коли тільки починаєш співати, то набагато простіше почати одразу працювати з продюсером. А коли я вже сама пройшла багато всього, побачила все зсередини, то важко комусь довіритись, важко слухатись когось. Я волелюбна людина і нелегко було б знайти такого продюсера, який не обмежив би цю свободу.

– Що для тебе означає поняття “музика”?

– Музика – це свобода. Музика – це така платформа, на якій ти можеш робити все, що захочеш. Це настільки цікаво, що ніколи не знаєш, коли і як проявить себе твій голос, які нові можливості свого голосу ти відкриєш. Буває, що тиждень не співаєш, а після цього вже починаєш інакше співати, знаходиш щось нове для себе. Музика – це, на мою думку, дуже важлива складова нашого світу, вона робить світ кращим.

– Чи є якісь українські або закордонні артисти, які тобі дуже подобаються?

– Звичайно, у мене є улюблені артисти. Один із них – це Мачете. Мені подобаються виконавці, які є самобутніми і чесними, у яких змістовні тексти. Люблю трудоголіків і сама до цього прагну. Прикладом дуже працьовитої співачки серед закордонних артистів є Beyonce. На нашій естраді теж є певні люди, які викликають повагу.

– Над чим ти працюєш зараз і які творчі плани на найближчий час?

– У мене вже готова на 30 відсотків власна концертна програма, ще працюємо над цим. Планую восени зробити концерт-презентацію. Це буде такий собі квартирник для друзів.

– Хотіла б спробувати себе у ролі телеведучої чи актриси?

– Для мене було б дуже цікаво побути телеведучою. Якби запросили, то з радістю попрацювала б і в цій сфері. А актриса – це трохи не моє.

– Чим ти любиш займатись у вільний час?

– Іноді вишиваю, люблю знаходити нестандартні візерунки. Наприклад, у мене є картина, вишита повністю білими нитками. Дуже люблю фотографувати, ловити якісь цікаві кадри, особливо під час подорожей.

– Який вид відпочинку тобі більше подобається: пасивний чи активний?

– Коли ти весь час виступаєш, знаходишся серед людей, то хочеться спокійного відпочинку. Наприклад, на пляжах не люблю, коли є сильний шум, грає музика тощо.

– Якби ти мала відправитись на безлюдний острів, які три речі обов’язково взяла б із собою?

– Я взяла би фотоапарат, ніж, щось для того, аби розпалити вогнище. І можливо, що-небудь із їжі. А взагалі найкраще взяти з собою кохану людину, щоб не було самотньо на тому острові.

– Марто, що для тебе більш характерне: спонтанність чи життя за певним планом?

У мене всі успішні ідеї виникають спонтанно.

А коли щось планую, то постійно все йде в інший бік і результат виходить не таким, як було задумано. Тому спонтанність у моєму житті переважає.

– На твою думку, що в житті найцінніше?

– Я ціную своїх близьких, те, що вони живі й здорові. Добре, коли знаєш, що тобі завжди є з ким поговорити. Також ціную все, що дано мені від природи. Просто треба розвиватись у правильному напрямку. Те, що дається Всесвітом – безцінне.

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ