Військовослужбовцям пропонують безкоштовні курси перепідготовки

0
110
Загрузка...

Діючих та звільнених у запас військовослужбовців економічний факультет Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича запрошує набезкоштовне навчання на курсах перепідготовки за спеціальністю «Організація та управління підприємницькою діяльністю», які проводитимуться з 20 лютого по 19 травня 2017 року.

Протягом трьох місяців, як повідомляє econom.chnu.edu.ua, слухачі курсів перепідготовки зможуть опанувати ряд практичних дисциплін та прийняти участь в тренінгах з підприємництва та бізнес-планування, формування бізнес поведінки, організації власної справи, податкової системи, використання інформаційних технологій в бізнесі, обліку та аудиту, маркетингу та PR-менеджменту, ділового адміністрування, управління персоналом, планування кар’єри та технологій працевлаштування, а також прослухати лекції про сучасні аспекти ведення бізнесу й гостьових викладачів із норвезького університету Норд.

Слухачами курсів перепідготовки можуть стати: демобілізовані особи, військовослужбовці Збройних Сил України, звільнені у запас та військовослужбовці, що підлягають звільненню в поточному році, учасники антитерористичної операції (АТО), співробітники Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України, Державної спеціальної служби транспорту, Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Слухачами курсів також можуть бути зараховані дорослі члени сімей вищезазначених категорій військовослужбовців та співробітників.

Після завершення навчання випускники отримають сертифікат про перепідготовку Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та сертифікат про завершення навчання університету Норд (м. Будо, Норвегія).

Документи, необхідні для зарахування:
1. Фотографія 3х4 – 1 шт.
2. Копія паспорта громадянина України (1-а, 2-а, і сторінка з реєстрацією).
3. Для діючих військовослужбовців – довідка з частини про передбачуване звільнення.
4. Для звільнених військовослужбовців – копія одного з документів, що підтверджують відношення до категорій військовослужбов¬ців та співробітників правоохоронної сфери (військовий квиток, посвідчення учасника АТО, пенсійне посвідчення, копія виписки з наказу про звільнення, довідка з Військкомату і т.д.).
5. Для члена сім’ї (чоловік, дружина, дорослі діти) – копія одного з документів, що підтверджують належність до сім’ї військовослужбовця чи співробітника правоохоронних органів.
6. Заява (згідно зразка).

СКАЧАТИ БУКЛЕТ

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ