Щоби облаштувати з’їзди з тротуарів для візочків, потрібні петиції?..

0
148
Загрузка...

Петиція за облаштування у Чернівцях зручних з’їздів з тротуарів поблизу дитячого центру реабілітації поки що не набирає необхідну кількість голосів. Залишилось ще 2 дні, а потрібно ще понад 100 голосів.

Давайте спробуємо разом забезпечити необхідний мінімум голосів!

Хоча вкотре доводиться констатувати, що елементарні проблеми, які мають вирішуватися за ініціативи і дій фахових посадовців, у нас чомусь потрапляють в поле зору лише через петиції…

А ось і сама петиція:

Питання створення доступного, безпечного та комфортного середовища життєдіяльності для осіб з vizok-trotuar-fakty.cv.uaобмеженими можливостями сьогодні є досить актуальним. Одна з найгостріших проблем – дороги та тротуари для людей, що пересуваються за допомогою інвалідних візків. Даним зверненням, пропоную підтримати діток з обмеженими можливостями та їх батьків , які прямуючи в центр реабілітації, щоденно долають високі та незручні тротуари по вулицях: Бульвар Героїв Крут, Південно-Кільцева та прилеглих до них територій. Тротуари, з’їзди на вказаних вулицях не пристосовані для інвалідних та навіть для звичайних дитячих візків. Варто врахувати й те, що кожна мама, яка прямує на реабілітацію (а це тривалий, іноді майже безперервний процес) змушена місцями підіймати/зносити дитину у спеціалізованому візку (що важить близько 20 кг.) Дітки старшої вікової категорії, що самостійно пересуваються в інвалідних візках, взагалі, без сторонньої допомоги не можуть пересуватись даними вулицями через непристосованість шляхів.

Підтримати її можна (або треба!) тут:

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ