Наливайченко представив у Вашингтоні План подолання корупції в Україні (відео)

1
139
Загрузка...

Лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко представив у Вашингтоні План подолання корупції в Україні.

«План конкретний і дієвий. На відміну, від псевдоборотьби з корупцією української влади, яка займається імітацією процесу”, – написав Валентин Наливайченко на своїй сторінці у Facebook..

Розроблений на прохання американської сторони План, представлений перехідній адміністрації nalyvaychenko-20161207президента Дональда Трампа, представникам правоохоронної системи та впливових громадських організацій США.

За словами Наливайченка, План складається з двадцяти ключових пунктів і, зокрема, передбачає: трансформацію глобальних зобов’язань України у сфері боротьби з корупцією у внутрішнє законодавство, організацію ефективної міжвідомчої координації як на внутрішньоукраїнському, так і на міжнародному рівнях, а також надання підтримки з боку прокурорів зі Сполучених Штатів та країн Європейського Союзу у розслідуванні справ про корупцію та поверненні до бюджету викрадених з України в офшори грошей.

Також Планом передбачене регулярне звітування іноземних прокурорів своїм столицям (Вашингтону і Брюсселю) щодо успішності його виконання та запровадження залежності надання Україні економічної, фінансової та політичної підтримки від досягнутого прогресу.

Окрім цього, документ містить положення про надання підтримки з боку Федерального бюро розслідувань США та інших компетентних органів з розслідування незаконних офшорних рахунків теперішнього і колишнього керівництва України та застосування сучасних американських технологій і ноу-хау в поєднанні з високим рівнем ефективності ФБР. “Це дозволить відстежувати, вилучати і повертати активи, незаконно виведені з України”, – підкреслив Валентин Наливайченко.

***

Скандальна заява нардепа-олімпійця з компроматом на Порошенка (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ