«Громадянську позицію» на Буковині очолив магістр державного управління

0
445
Загрузка...

Новим головою Чернівецької обласної організації політичної партії «Громадянська позиція» став Василь Макух, якого на цю посаду обрали під час звітно-виборчої конференції.

 

Яку повідомляє Громадянська позиція – Чернівецька область, новий голова осередку партії взяв курс на розбудову партії на основі не кількісного, а якісного складу.
27 грудня в Чернівцях відбулася конференція Чернівецької обласної організації політичної партії «Громадянська позиція», на якій було обрано Головою організації – МАКУХА ВАСИЛЯ ІВАНОВИЧА (Vasil Makuh)
Новообраний Голова «Громадянської позиції» в Чернівецькій області Василь Макух зазначив: «Зараз makukh-vasyl-gromadyanska-pozytsiaобласна організація налічує 275 членів, має 12 осередків в районах області, також в Чернівцях відкрита приймальня. Відтепер буде розгорнута активна робота по розбудові партії в Чернівецькій області, ми взяли курс на розбудову партії на основі не кількісного, а якісного складу. Крім того, партія діятиме на засадах активної співпраці з іншими організаціями.Пріоритетною діяльністю партії «Громадянська позиція» є формування у свідомості громадянина розуміння власної відповідальності за свою долю і долю України, віри в себе і в силу громадянського суспільства, здатного збудувати демократичну державу і контролювати діяльність влади. Сьогодні наша мета – сформувати партію як команду високоморальних професіоналів і лідерів, здатних відстоювати права та свободи громадян, розробляти й реалізовувати стратегії успішного розвитку держави».
Окрім голови, під час конференції було переобрано керівний склад обласної організації.
Головний офіс Партії «Громадянська позиція» в Чернівецькій області розташований за адресою: м.Чернівці, вул.Головна,9 (офіс 1). Тел.: (095) 340 61 44; тел. Макуха В.І.: (050) 338-01-62

ДОВІДКА: Василь Макух народився 1 січня 1961 року у селі Кулівці, Заставнівського району. Закінчив Репуженську середньої школу. Вищу освіту здобув у Чернівецькому державному університеті за фахом математик, Також навчався у Чернівецькому торгово-економічному інституті за спеціальністю – облік та аудит. Ступінь магістра здобув в Академії державного управління при Президентові України.
Працював на різних посадах в органах державного управління. З 2004 року – приватний підприємець. З 2010 року працює директором ТОВ «Дружба». З 2015 року – голова Громадської ради при Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області.
Є членом політичної партії «Громадянська позиція» з 2010 року.
Одружений, має двох дітей.

fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ