Гройсман у Чернівцях відкрив ТОВ з 80 млн. інвестицій і «вдарив по цінах» в аптеці (відео)

0
722
Загрузка...

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час візиту до Чернівців 13.12.16, зокрема, відкрив підприємство з 80 млн. інвестицій, де, кажуть, буде створено 1 тис. робочих місць, відкрив енергоефективний будинок і «експромтом» зайшов до однієї з центральних аптек, де виявив завищені ціни на ліки.

Інші підсумки перебування Гройсмана у Чернівцях будуть додані.

***

***

***

***
Volodymyr Groysman
:

Відкрили ТОВ “Аутомотів Електрік України” в Чернівцях. Інвестовано 80 млн. грн., буде створено 1тис. робочих місць

Хочу подякувати підприємству, яке прийняло рішення працювати в Чернівцях, запустити виробництво і надати робочі місця і заробітну плату для українців. Перед нами стоїть завдання розвивати національну економіку і реінвестувати її успіх у рівень життя українців і у все те, що відбувається навколо кожної людини – будівництво нормальних доріг, шкіл, садочків, розвиток нормальної медицини.

***

Максим Бурбак (народний депутат):
«Нове підприємство в Чернівцях на території старого заводу Гравітон – це дуже символічно. Бо є ознакою відродження української економіки після розрухи, яку залишити по собі “януковичі”. Ознакою того, що реформи двох урядів Арсенія Яценюка дають прогресивні результати. Але підприємство з іноземними інвестиціями в Чернівцях з’явилось швидше не завдяки, а всупереч волі деяких представників місцевої влади. Я дуже вдячний Прем’єр-міністру Володимиру Гройсману за підтримку нашої області, за те, що знайшов час і можливість завітати до нашого міста і взяти участь у відкритті підприємства. Цілком підтримую його позицію щодо створення індустріальних парків в Україні і впевнений, що Чернівці зможуть долучитись до конкурентної боротьби за це. Не зважаючи на “палки в колеса” від окремих “борців” за долю народу. А сьогодні, впевнений – це святковий день: урочисто відкрито підприємство з іноземними інвестиціями, яке забезпечить роботою 1000 буковинців. І не забуваємо за розвиток мікрорайону Гравітон, за наповнення бюджету міста, за робочі місця. І нехай тепер фракція деБіликів в міській раді шукає аргументів на спротив створенню нових підприємств на території майбутнього індустріального парку в Чернівцях !!! Нашому поступу в європейське майбутнє України ніхто не завадить !!!»

***

***

***

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

groysman-chernivtsi-161213-fakty-cv-ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ