Дітям АТОвців влаштували спортивне свято до Дня Св. Миколая (фото)

1
226
Загрузка...

Цікаве свято «з олімпійським підтекстом» організували для дітей учасників АТО до Дня Святого Миколая у понеділок, 19.12.2016 р., на «Льодовому майданчику» у Чернівцях.

 

Спочатку дітки мали можливість покататися безкоштовно на ковзанах. Більшість з них під час цього заходу зробили свої перші кроки на ковзанах, деякі вже досить непогано катаються, але «море задоволення» отримали всі. І батьки, які також змогли покататися, на пільгових умовах.

За активність і «спортивність» всі дітки-учасники отримали пам’ятні презенти від олімпійського відділення та облцентру «Спорт для всіх» – з рук колишнього футболіста «Буковини» Олександра Білоуса, який тепер виступає у німецькій Ландесліги і приїхав додому на зимові канікули.

На цьому сюрпризи для діток учасників АТО не закінчились. Далі представник громадсько-політичного руху «Справедливість» Ігор Жижиян пригостив хлопчиків і дівчаток у кафе «Льодового майданчика», де на них чекала і зустріч із «головним героєм дня» – Святим Миколаєм. Останній спочатку провів міні-вікторину і декілька рухливих ігор та естафет (у т.ч. із залученням батьків), а потім вручив всім подарунки від громадсько-політичного руху «Справедливість» та від Ігоря Жижияна особисто.

На завершення ініціатору і головному організатору заходу Ігорю Жижияну, власнику «Льодового майданчика» Павлу Польовому та чернівецькому легіонеру Ландесліги Олександру Білоусу відомий тренер з легкої атлетики і представник облцентру «Спорт для всіх» Георгій Істратій вручив ексклюзивні футболки за волонтерську діяльність і підтримку оздоровчого руху, – повідомляє SportBuk.com.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

161219-lyodoviy-ato-dity-sportbuk-com-46

***

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ