17-18 грудня в оновленому «Епіцентрі» роздаватимуть подарунки всім!

0
460
Загрузка...

У суботу та неділю, 17-18.12.2016 р., у Чернівцях відбудеться свято з нагоди відкриття оновленого «Епіцентру» по вул. Хотинській, 10-А. Усі присутні отримають подарунки!

Святкування з нагоди відкриття оновленого торговельного центру «Епіцентр» триватимуть упродовж двох днів.

Близько 13 тисяч квадратних метрів додаткової площі, нові відділи, збільшений асортимент товарів та послуг, конкурси, дарунки, розваги – усе це чекає на покупців та гостей свята.

Найменших відвідувачів торговельного центру розважатимуть дитячі аніматори у казково-чарівному відділі 161217-18-epitsentr-new«Епік», де буде представлено різноманітний асортимент товарів для дітей та абсолютно безкоштовні розваги: батути, ігрові зони та лабіринти, дитяче караоке, аквагрим, конкурси та солодкі дарунки, – повідомляє epicentrk.ua.

На новій площі розташуються просторий Садовий Центр, галерея посуду, текстилю та подарунків «Деко», величезний відділ побутової техніки. Заплановано відкриття нового відділу «Мілітарі», де будуть представлені товари для мисливства, рибальства та відпочинку: човни, спецодяг, зброя, аксесуари для риболовлі та багато іншого.

До новорічно-різдвяних свят кожен охочий зможе придбати подарунки своїм рідним на грандіозному Новорічному Ярмарку.

У дні відкриття на покупців чекають безліч цінних дарунків, зокрема, на тих, які здійснять покупку будь-яких товарів на суму від 750 грн. одним чеком та заповнять купон. Щасливчиків буде визначено о 20:00 17 та 18 грудня. А також кожен, хто здійснить покупку на суму від 500 грн., гарантовано отримає святковий напій в дарунок.

Із розширенням відділів збільшиться кількість кас – до двадцяти п’яти, та до трьохсот – кількість паркомісць. Також для комфорту наших відвідувачів у новому форматі відкриється ще одне експрес-кафе та італійський куточок Benicassim, де можна буде скуштувати смачні страви італійської кухні та напої.

fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ