«Зовнішня реклама забруднила центр», але МКП «Реклама» її там розміщує

2
365
Загрузка...

«Тому що послідовний» – так надсміювались над колишнім президентом України, звертаючи увагу на те, як у нього та соратників-високопосадовців справи розходяться зі словами (обіцянками).

 

Такі ж, як Яник і Ко, «послідовні» і деякі представники міської влади у Чернівцях. На ситуацію, в якій керівник міського комунального підприємства дієї протилежно публічним заявам, звернув увагу екс-директор МКП «Реклама» Ігор Воронич:
«Одним із осносвних закидів, який чути на адресу зовнішньої реклами: місто нею перенсачинене, вона забруднила центр і псує його вигляд.
Одним із головних носіїв цієї тези і її промоутерів є директор МКП “Реклама” Тарас Унгурян.161128-voronych-mkp-reklama-neporyadok-fakty-cv-ua
Не буду обговорювати причини цього. Хочу просто донести до широкого загалу інформацію про те, що у МКП “Реклама”, точніше її керівника, слова розходяться з “ділом”.
Не так давно в центральній частині міста, по вул. Героїв Майдану, ближче до центру, ніж “Силует”, на стіні з’явився рекламний щит формату 3х6 м, тобто такого формату, який згідно так просуваємої Унгуряном концепції не має права на існування в цьому районі. І цей щит змонтовано МІСЬКИМ КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ “Реклама”.
Я жодним чином не стверджую, що щит висить без дозволу.
Але сам факт! З одного боку заявляється, що реклами надто багато, і в той же час самі її збільшують….
А може це така тактика? Штучно збільшується кількість для формування відповідної думки…. Хто там буде розбиратись з табличками…
Я б слова не сказав, якби цей щит висів там давно…. А тут і мораторій, і концепція…. і відсутність моралі…».

fakty.cv.ua

***

Скандальних Обшанського та Унгуряна хочуть звільнити через петицію

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ