З новими платіжками за тепло заматюкались навіть журналісти… (+18)

1
599
Загрузка...

Поки провладні засоби масової інформації невтомно переконують, що виявляти невдоволення високими тарифами та опущеним «нижче плінтуса» рівнем життя – це ознака «ворожості», «проросійськості» та інших «гріхів», менш зазомбовані журналісти вже почали емоційно висловлювати свої враження від нових платіжок за тепло.

 

«34 квадрати. 19 днів. 1100 гривень. Теплокомуненерго, я тебе ненавиджу!» – так про свою платіжку taryfy-davyat-malunok-fakty-cv-uaповідомила у Facebook тележурналістка Ольга Паламарюк. І додала потім:
«WTF? “Оскільки середня фактична температура зовнішнього повітря у жовтні 2016 року нижча від середньої розрахункової температури зовнішнього повітря у жовтні, а фактична кількість діб надання послуги у жовтні 2016 р більша, ніж передбачено тарифом, то плата за опалення 1 кв. м. опалюваної площі у жовтні 2016 р. перерахована згідно з Постановою Кабінету Міністрів України становить 33,05 грн за 1 кв.м.”».

А ось інший знаний журналіст і блогер Олексій Пономаренко висловився не без гумору, але набагато жорсткіше (+18):

«А зараз приберіть від моніторів дітей і ті, хто дуже нєжний, також не читайте, бо я буду говорити про нові тарифи, а без матів ніяк.
Оскільки “Теплокомуненерго” як завжди тупить і досі не надіслало рахунків, а сайт їх лежить, та й до того не можливо було дізнатись свій рахунок за місяць, зайшов на Приват 24, куди автоматично вже нарахували.
Отже за 19 днів жовтня, мені нарахували 1166 сукаблять гривень. І тут у мене запитання: ВИ ОХУЇЛИ???
Отже тепер трохи математики: Минулого року в грудні та січні за повний місяць я платив 366, найбільше за опалювальний сезон я заплатив в листопаді 400 гривень. Тариф зріс від 75 до 90%. Отже я мав заплатити за ПОВНИЙ місяць, щось в районі 700 гривень. Яким курва хєром тариф зріс більш ніж в 4,5 рази??? Я звичайно ще буду розбиратись з цими підарасами, але щось мені підказує, що той рівень на якому вони постійно найобують людей значно зріс і вони просто чужі субсидії переклали на мої плечі,а не на плечі держави.
ОНОВЛЕННЯ:
Подзвонив підарасам і мені пояснили схему як найобують людей: Отже тариф 27,45 за квадрат за місяць, а було 19 днів, тобто за квадрад виходить 16,82 грн. А далі саме цікаве, де і відбувається масовий найоб людей. Коефіціент температури, відданого тепла і т.д.на який множиться тариф.Температура закладена у жовтень 8,7 градусів, а в жовтні, по даним гідрометеоцентру, звідки вони черпають інфу, було 5,5 (ви серйозно блять? я в іншому місті живу? Середня 5,5??? Це без мінусів, і що навіть нуля не було?) Отже цей коефіцієнт для Чернівців склав 1,9644. Тобто ваш тариф МНОЖИТЬСЯ ЩЕ ВДВІЧІ!!! Ось таким чином і вийшли мої 1166. Я перевіряв калькулятором, приблизно все сходиться.
До речі, температура в моїй квартирі така, що я постійно з відкритим балконом і вікном на кухні був у жовтні.
На субсидію права не маю, квартира не моя. Я як начальник поліції Пілігрім куточок орендую))) Це до теми субсидій просто щоб упередити коменти.
Ох відчуваю я, що коли прийдуть платіжки люди трошки образяться на цю охуївшу наглухо владу… Особливо після е-декларацій».

І це лише початок, це лише перша хвиля шокуючи платіжок, які незабаром неприємно вразять велику кількість українців, яких черговий антинародний режим опустив нижче рівня виживання… І що робити людям, які, працюючи, не в змозі впоратися з цими «геноцидними тарифами»? Пуститися у «бюрократичний марафон» в надії отримати субсидії і трішечки зм’якшити тарифний удар від влади? Де гарантія, що вони не вийдуть знову на майдани?.. Вже проти тих, які прийшли до влади на крові і продовжують знущатися з простих людей, місцями навіть гірше, ніж попередній злочинний режим… (не кажучи вже про інші «нюанси»). Але щоби вгодити офіційній пропаганді, треба терпіти і мовчати, так?..

fakty.cv.ua

Ставлення до нових тарифів

Результати

Loading ... Loading ...

***

***

***

Чернівецька міськрада просить керівництво держави зменшити тарифи

***

З 1 січня 2016 у Чернівцях – нові тарифи на водопостачання і водовідведення

***

Нові тарифи: Чекати допомоги від держави чи почати із себе?

***

Половину тепловиків буде звільнено, а тарифи на тепло для чернівчан зростуть удвічі (+Фото)

***

Чому вартість електроенергії зросла за 2 роки на 400%… (відео)

***

Чернівецькі депутати вимагають менших тарифів і мінімальної зарплати +3500 (відео)

***

Яценюк дає українським і російським олігархам заробляти мільярди на субсидіях…

***

Сенсаційні неприємні для влади заяви у програмі «Шустер live» (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ