Садгора може отримати спортивний майданчик, якщо громада підтримає

0
253
Загрузка...

Сучасний спортивний майданчик може бути облаштований у Садгорі навпроти будинку по вул. Гуцульській, 34 у рамках проекту Бюджет ініціатив чернівчан, якщо цю ініціативу активно підтримають мешканці міста.
З проханням про підтримку до чернівчан звернувся садгірський громадський активіст, екс-депутат міської sadgora-sport-maydanchyk-161017ради Дмитро Сірман:

«Дорогі друзі! Проект нашої Садгірської громади «Будівництво спортивного майданчика навпроти будинку 34 по вул. Гуцульскій» бере участь в Бюджеті ініціатив Чернівчан. Звертаюсь до Вас з проханням підтримати своїм голосом вкрай потрібний проект для громади міста. Завдяки його реалізації сотні діток та їхніх батьків, спортивна молодь. зможуть займатись спортом, грати у футбол та всіляко фізично розвиватись. Наголошую на некомерційності проекту. Після його реалізації громада Садгори та Чернівців загалом зможе користуватись ним абсолютно безкоштовно, бо будуватись він буде коштами міського бюджету.

Є три способи голосування:
1. Найпростіший спосіб, якщо ви чернівчанин і маєте картку одного з банків то проголосувати можна просто на сайті проекту за допомогою функції авторизації BankID https://gb.city.cv.ua/projects/show/38 (голосування безкоштовне)
2. Другий спосіб потребує Вашої присутності з паспортом в одному з чернівецьких Центрів надання адміністративних послуг. Їхні адреси вул. Героїв Майдану (колишня Червоноармійська) 7 та вул. Івана Підкови, 2 (колишня Районна рада). Там ви у письмовій формі можете проголосувати за наш проект.
3. Третій спосіб найскладніший. Для голосування необхідно мати електронну пошту та скан-копію паспорта (1 сторінка і прописка). Зайшовши в електронну систему gb.city.cv.ua, обрираєте проект, за який маєте бажання проголосувати, на його сторінці, натиснувши кнопку “проголосувати” Вас перекине на поле реєстрації як голосуючого (у випадку, якщо Ви ще не зареєстровані в системі), в якому Ви вказуєте (ПІБ, дата народження, телефон, адреса проживання, серія та номер паспорта + прикріплений скан та адреса електронної пошти) і натискаєте “зберегти”. Після цього на Вашу адресу електронної пошти прийде посилання за яким необхідно буде перейти для авторизації. Після чого власне Ви можете проголосувати.

Сподіваюсь на Вашу підтримку!»

fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ