Зеленський в Юрмалі «зганьбив Україну» чи «забагато правди» сказав? (відео)

0
602
Загрузка...

Великий резонанс викликав виступ Володимира Зеленського (95 Квартал) в Юрмалі, де він, граючи Президента Петра Порошенка, «відкрив секрети успіхів» України.

 

У цьому монолозі Володимир Зеленський пожартував, що українська економіка піднялась на «новий рівень» – «попрошайнічество». Що схема проста: нам, себто Україні, дають гроші, а ми їх потім не повертаємо, гарантія 100%:) І що тут більше підійде схема «гроші – товар – гроші», тобто ви нам даєте спочатку гроші, потім товар, потім знову гроші:)

І нашого земляка екс-Прем’єра Арсенія Яценюка  не обійшли увагою – «супер профі, класний організатор, один з кращих кризових менеджерів в Україні, це правда. Уявіть, він зміг організувати два кризи у максимально стислі терміни».

З гумором про і ніби від Порошенка дуже влучно: «Я став Президентом України у дуже непростий час. І ось вже два роки мені вдається зберегти цей час дуже непростим»…

Що не так, шановні критики?.. Забагато правди для гумористичного проекту? Чи ми вміємо сміятися лише над іншими, а над собою – «ні-ні»?..

Володимир Зеленський (мовою оригіналу):
«А что не так со мной? С “Вечерним Кварталом”?.. Чего вдруг национальная гордость так щиро возмутилась?.. Неужто неправда?.. Или не на кредиты живём?.. Или мэр Киева у нас большой интеллектуал?.. Или президент страны – государственный гений?..

Заплёванные подъезды нас не смущают, загаженные дворы не отвращают, разбитые дороги не бесят, повальное воровство и бесконечная коррупция не трогают, отсутствие реформ, самостоятельной внешней политики, и хоть какой-нибудь вменяемой национальной идеи – всё ничто в сравнении с позором в Юрмале…

Каждый день гибнут солдаты на войне, каждый день не хватает медикаментов в госпиталях, и каждый день у нас – попойки и салюты. – Ничто не трогает, не смущает, не возмущает. Как вдруг прилюдно назвали публичной девкой, и за державу, наконец, стало обидно. Вот уж точно – смешно.

Для особо обиженных самых патриотичных крепостных:
Вы не поняли. Берет кредиты, жирует на них и ведет себя как публичная девка именно власть. Которую вы ошибочно олицетворяете с Украиной».

Василь Філіпчук:
«Жодного (!!!) разу не дивився 95 чи який там квартал. Але шквал засуджень їх виступу в Латвії таки змусив і мене знайти і проглянути запис цього виступу. Скажу відверто – пошкодував, що ніколи раніше не бачив подібних вистав. Смішно, дошкульно, весело, іноді образливо, але у цілому – дійсно смішно. І правдиво. Вас дивує що образливо??? Ну тоді знайдіть Шарлі Ебдо – Зеленському до їх рівня образливості ще рости і рости, ображати ще і ображати. Чи порохоботи хотіли, щоб він заспівав “Ще не вмерла”…?
А у принципі для позитивного іміджу України ці виступи значно більш корисні, аніж більшість офіційних візитів і виступів, після яких іноземці виходять з виразом огиди від заяв типу “we are bleeding defending you…” Після Зеленського вони хоч залишають зал з посмішкою і відчуттям симпатії до цих хлопців і їх країни. Після виступів корупціонерів з посадами – лише з виразом огиди, навіть якщо їх виступи на гарній англійській з правильними сигналами.
А у цілому кампанія травлі Зеленського – це пряме продовження кампанії травлі Лещенка, антиромських погромів, підпалу Інтеру… В країні створюється суцільна атмосфера нетерпимості і ненависті. Злодіям легше красти, коли піпл захльобується в ненависті. І не має значення кого вони ненавидять – головне їм постійно підкидати предмет для ненависті. Щоб вони не помітили, як умілі ручки чистять їх державний бюджет. Щоб не звертали увагу на розбиті дороги, образливі зарплати, відсутність реформ і так далі. Цікаво, кого стеці і мєдвєдєви підготували на роль жертви на завтра?…
»

Команда фестивалю «Made in Ukraina» та студії «Квартал 95» прокоментували шквал обговорень, якими вибухнули соціальні мережі на вихідних:
«У липні цього року у Латвії вперше відбувся фестиваль української культури «Made in Ukraine». Це сталося вперше за 25 років Незалежності України.
Без державного фінансування, без державної підтримки ми, Студія Квартал 95, привезли в Ригу і Юрмалу кращих українських музикантів, переможців Євробачення 2004 і 2016 року Руслану і Джамалу, Тіну Кароль, Потапа, Олю Полякову, Дзідзьо, ВВ, Время и Стекло і багатьох інших, проекти Ліга сміху і Вечірній Квартал.
Нпа 4 дні Латвія стала українською. На багатьох номерах глядачі аплодували стоячи! І ми пишаємося цим. Пишаємося, що Україну зустрічали на біс! Ми зробили це заради Батьківщини.
Не заради політиків, яким сьогодні не подобається те, що ми говоримо зі сцени. Ми говоримо про те, що думають мільйони людей у нашій країні.
Ми завжди це робили – в усі часи і при різних владних верхівках.
І будемо це робити і надалі.
Проти нас сьогодні розгорнуто масштабну кампанію в кращих традиціях брудних політичних технологій: замовні статті в інтернеті і проплачені коментарі у соцмережах.
Значить, комусь це вигідно. Значить, комусь потрібно, щоб ми мовчали. Але з нами – наші глядачі. І ніякі інтернет-боти і політтехнології не змусять нас мовчати. Тому що ми говоримо правду. Наша позиція – у цій пісні.»

fakty.cv.ua

https://youtu.be/G4oeTfiNY_g

 

https://youtu.be/ty1idtO0Cn4

***

http://www.fakty.cv.ua/video-18-zelenskyj-sensatsijno-obmatyukav-vladnu-verhivku-interv-yu/

Відео +18: Зеленський сенсаційно обматюкав владну верхівку (+ інтерв’ю)

***

Серіал «Слуга народу» (відео)

***

Відео: Зіркові зустрічі (Володимир Зеленський про спорт, політику і не лише)

Відео: Зіркові зустрічі (Володимир Зеленський про спорт, політику і не лише)

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ