Про виправдання Білика: мають відповісти судді, які виносили студентам незаконні вироки

0
163
Загрузка...

На брифінгу мер Чернівців Олексій Каспрук говорив, зокрема, про ситуацію навколо депутата Ростислава Білика, з якого нещодавно зняли підозри щодо організації підкупу виборців на місцевих виборах 2015 р.

«Якщо він не винний, це означає, що студенти його оббрехали, їх треба притягти до відповідальності, або студентів хтось примусив його оббрехати, і їхній вирок, якщо підкупу вдруг не було, ну, це ж смішно, да, то їхні вироки незаконні, значить мають відповісти ті представники прокуратури, міліції, судді, які виносили студентам незаконні вироки», – зазначив Олексій Каспрук.

«Гарячою» стала і тема виділення 20 млн. на будівництво житла для учасників АТО, проти якого виділив мер, пояснюючи, що просто до кінця року ці кошти освоїти нереально буде. Правда, у АТОвців своя версія, вони вважають, що Каспрук виступає проти лише тому, що з цією пропозицією виступила фракція «Рідне місто», яку мер полюбляє звинувачувати «у всіх бідах» (а кошти місцевого бюджету не обов’язково овоювати до 31 грудня – можна продовжувати і після Нового року). Тепер Олексій Павлович звинуватив і АТОвців у тому, що «найкрикливіших» з них ніби «підкупили»… Небезпечна заява, або «вибухонебезпечна»…

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ