Красуні-«Княгині» віднесли зібрані іграшки хворим діткам (фото)

0
440
Загрузка...

«Княгиня Буковини 2016», «Княгиня Чернівців 2016», «Княгиня Буковини 2015», «Віце княгиня України 2015» передали частину подарунків, зібраних під час Благодійного Осіннього Балу та Конкурсу краси «Княгиня Буковини 2016» маленьким пацієнтам гематологічного відділення Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні.

 

Про це повідомила директор модельної агенції «ШоуТайм» і конкурсу «Княгиня Буковини»  Ліна Ільніцька.
Інша частина подарунків буде передана в Хотинський інтернат наступного тижня.

До слова, якщо хтось мав намір, але не встиг принести благодійні іграшки до на сам Благодійний бал (і конкурс краси), це ще можна зробити до візиту в Хотин – принести іграшки в офіс модельної агенції «ШоуТайм» по вул. І. Франка, 1.

На інший бік цієї благодійної акції звернув увагу її учасник – громадський діяч і голова обласної федерації пауерліфтингу Сергій Качмарський:

«Любов Годнюк своїм прикладом показала, якими мають бути справжні обранці народу.
Дізнавшись, що ми плануємо відвідати гематологічне відділення Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні, та передати подарунки (м’які іграшки, канцелярію, книги, які були зібрані благодійниками під час конкурсу краси, на якому обирали княгиню Буковини 2016) Любов Годнюк зателефонувала мені, та попросила, щоб під час візиту в лікарню дізнався у Михайла Гнатюка інформацію про дитину, яка найбільше потребує матеріальної допомоги для боротьби з важкою хворобою.
Толошняк Павло, хлопчик, якому майже 7 років. Лікарі поставили йому страшний діагноз МДС (йому потрібна трансплантація кісткового мозку). Я поспілкувався з його батьками, і передав їм номер контактного телефону. Своїм прикладом Любов Годнюк показує, що депутат – не тільки держслужбовець, який сидить в кабінеті в очікуванні наступних виборів, а в першу чергу – це людина, якій притаманні такі риси, як співчуття, любов до ближнього, милосердя».

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

160914-knyagyni-blagodiynistj-fakty-cv-ua-12

***

http://www.fakty.cv.ua/knyahynya-bukovyny-2016-inna-pasichnyk-chernivtsiv-mariya-karina-valeshna-foto/

Княгиня Буковини 2016 – Інна Пасічник, Чернівців – Марія-Каріна Валешна (фото)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ