Активіст пояснив, чому міська влада ігнорує «захоплення дороги і тротуару»

0
729
Загрузка...

А й справді ця історія із захопленням частини дороги, розширенням тротуару і встановленням літнього майданчика на вул. Сковороди (на куті з вул. Університетською), яка набула було значного резонансу, міською владою фактично була проігноровано і з часом все «акуратненько зам’яли»… Чому?

 

Ось що з цього приводу публічно заявив Заслужений журналіст України і громадський діяч Василь Забродський:

«Сюди не прийдуть інспектори Обшанського. І сам він побоїться прийти. Але давайте все з початку.
Історія із розширенням тротуару і встановленням літнього майданчику, яка ще минулого року набула неабиякого розголосу так і залишилась тільки у Фейсбуці. Ані Каспрук, ані Общанський не прийдуть сюди встановлювати законність, тому що хазяйва цього генделика напівкримінальна шушара, яка сьогодні ніби-то надає “кримінальну” кришу Слону. Тому самому , хто у Бурбака за контрабанду відповідає. Так звані – Дедуля і Москаль ще в далекі 90-ті мали сісти за спробу згвалтування, але з огляду на “стрьомність” статті сіли за розбій. І відсиділи. По декілька раз. А по поверненню не залишили свої злодійські звички і продовжили своє босяцьке життя. Серед здобутків – не один “лох” обдурений на значні суми коштів. Трьох з них знаю особисто. А головним джерелом “прибутків” стало кохання. “Кохали” жіночок старше себе і просили грошей на розширення бізнесу – будівництво сучасного ресторану. І закохані давали, думали в борг. А коли зрозуміли, що то не кохання, а розводняк, то було вже пізно. Правда якось чоловік такої “кредиторки”, довго не думаючи, підпалив цей генделик, і ледь не розніс той шалман. Гроші повернули – 160920-skovorody-restoran-zabrodskiy-fb-2-fakty-cv-uaшкандаль загасили. Але ж скільки тих обманутих насправді ніхто не знає. У порядних товариствах цих альфонсів ніхто й не приймає. Але то таке. Вони своє місце під сонцем знайшли. І сьогодні вони надають послуги Слону. По суті знаходячись в найближчому Бурбаківському оточені. Правда Бурбачня і тут в “штангу дала”. Дедуля, який на тюрьмі співпрацював з адміністрацією, “по понятіям” є “козлом” і в кримінальному світі є ніхто. Певно Бурбак із Слоном для них чергові лохи.
От саме тому незаконновстановлений кіоск на тротуарі в центрі міста не помічає ані Каспрук, ані Обшанський. І ніц з цього приводу не скаже.
І вся ця епідерсія тільки маріонетки і прислужники».

Жорстко написано. Але якщо автор «наговорив на когось», будь ласка – ніхто не заважає представникам цього закладу надати офіційну інформацію про фігурантів публічної заяви (кого впізнали), а також, звісно, бажано було б показати і дозвільні документи на облаштування цього майданчику на тротуарі, і на розширення тротуару теж.

fakty.cv.ua

Під кафе у центрі Чернівців віддали – вулицю і не тільки!!!

Фото-підтвердження, що шмат дороги таки забрали (Резонанс у центрі Чернівців)

Резонансна подія у самому центрі Чернівців (+фото)

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ