У Чернівцях відкрився другий у Західній Україні магазин Vodafone (фото)

0
988
Загрузка...

У п’ятницю, 5.08.16, у Чернівцях на площі Соборній, 10 для мешканців та гостей міста гостинно та урочисто відчинив двері новий магазин Vodafone. Це перший фірмовий магазин Vodafone у Чернівцях та другий у Західній Україні.

 

Геннадій Гайдабура, директор з продажу та абонентського обслуговування Vodafone Україна про нові стандарти обслуговування: «Очевидно, багатьом відвідувачам наш магазин видаватиметься доволі незвичним, адже тут немає ані перегородок, ані стійок, які розділяють продавця і покупця. Концепція магазину відображає наше ставлення до клієнтів – співробітники максимально відкриті і знають, як допомогти клієнтові вирішити будь-які питання. Відкритість та готовність допомогти – це основа концепції магазинів Vodafone в усьому світі. Таким чином, український відвідувач отримає не гірший рівень обслуговування, аніж клієнт магазинів Vodafone в Лондоні, Мюнхені чи Мілані».

Якість магазину, його внутрішнє наповнення та розташування у центральній частині міста покликані створювати комфорт і зручність для відвідувачів. Меблі й усі аксесуари нового салону Vodafone виготовлені українськими виробниками.160805-Vodafon-pres-Chernivtsi-fakty.cv.ua (18)-

«Ми багато уваги приділяємо як внутрішньому наповненню магазину, так і персоналу, який тут працює. Дуже надіюсь, що наші абоненти будуть приємно здивовані магазином та сервісом у ньому», – підсумував пан Геннадій.

Про основні принципи, закладені в концепцію магазинів Vodafone, журналістам розповів начальник департаменту масового ринку Vodafone Україна Володимир Ганус. За його словами, концепція магазинів Vodafone складається з 8 основних принципів:

Відкритий фасад, завдяки чому магазин проглядається як на долоні;

Індивідуальна увага адміністратора кожному відвідувачу;

У новому просторі клієнтові буде зручно рухатись по магазину, будь-які послуги будуть «на відстані руки»;

Безлімітний тест-драйв ТОП-10 флагманських пристроїв;

Відвідувачі зможуть протестувати будь-який смартфон або планшет, причому без обмеження за часом;

Комфортна зона сервісу й особистий контакт зі співробітниками магазину;

Зручні інформаційні стенди та матеріали;

Ергономічний конструктор-дизайн магазину дозволяє відтворити унікальний інтер’єр Vodafone в будь-якому приміщенні незалежно від форми та розміру.

Начальник відділу зав’язків з громадськістю Vodafone Україна Вікторія Рубан презентувала журналістам відеоролик про враження клієнтів нових магазинів  Vodafone, відкритих в Україні, а також відео із зізнаннями працівників брендованих магазинів про те, як вони готувались до відкриття, за що люблять своїх відвідувачів та які найнесподіваніші запитання отримували від покупців.

Керівник нового магазину Vodafone в Чернівцях  Андрій Самелюк розповів, як підбирали кандидатів на посаду експерта-продавця: «Те, що ми підбирали особливий персонал – не просто слова. Ми справді шукали кращих із найкращих, – зазначив Андрій Самелюк. – Ми обираємо кандидатів, які відповідають глобальним стандартам компанії Vodafone. Їхній професіоналізм, знання, навички – це обов’язкові, але не достатні умови. Найголовнішим критерієм на нашу думку є дійсно щире бажання допомагати клієнту. Щоб стати експертом магазину Vodafone, людина повинна бути позитивно налаштованою, щирою та відкритою».

«Ще б хотілося звернути увагу на уніформу наших експертів, – додає пан Андрій. – У ній ми також відійшли від банального офіціозу. Наші співробітники вдягнуті в кеди та зручні джинси. Зараз, у літню пору – на них футболки, а взимку вони одягнуть стильні сорочки та жилетки».

На сьогодні в Україні вже працюють 5 фірмових магазинів Vodafone – у Києві, Черкасах, Дніпрі, Ужгороді, Одесі та Кременчуці. Загалом до кінця року заплановано відкриття 29 фірмових магазинів та 480 партнерських магазинів на території України.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

Про Vodafone

Vodafone – одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній, що надає широкий спектр послуг, включаючи мобільний голосовий зв’язок, передачу даних, обмін повідомленнями, фіксований інтернет і кабельне телебачення. Оператор працює в 26 країнах, має партнерські угоди з операторами в 57 країнах і надає послуги фіксованого широкосмугового доступу в інтернет на 17 ринках. Станом на 31 березня 2016 Vodafone надає послуги 462 мільйонам абонентів мобільного зв’язку і 13 мільйонам користувачів фіксованого інтернету. Більш детальна інформація на сторінці www.vodafone.com.

***

У продаж запущено 3 тарифних пакети від Vodafon з сюрпризом (+деталізація)

***

“Vodafon Україна” анонсував нові тарифи (+таблиця)

***

В Україні з’явиться “новий – старий” оператор Vodafon

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ