Нова «фішка»: Фітнес-тур в Карпатах – худнення і море емоцій (фото)

1
752
Загрузка...

Тренування з фітнесу, пілатесу та йоги, правильне та смачне харчування, теоретичні семінари, відпочинок біля басейну, приємне спілкування і мега позитив – це все про Фітнес-тур, який влаштували у туркомплексі «Мигово» на Вижниччині дівчата з чернівецького фітнес-клубу «Силует» у рамках проекту «Худнемо разом».

 

Про Фітнес-тур у «Мигово» fakty.cv.ua розповіла керівник фітнес-клубу «Силует» та проекту «Худнемо разом» Інна Чинуш-Брязкало (яка, нагадаємо, сама свого часу скинули ~60 кг!):

«Ми були в горах чотири дні, кожен день починали з пробіжки. Потім були силові вправи або йога. Увечері 2016-fitnes-tour-Syluet-Mygovo-fakty.cv.ua (7)-copy-ChynushInnaтеж були тренування (фітнес, стретчінг, пілатес). Харчування я контролювала повністю, всі харчувалися за одним меню, заодно проходили кулінарні майстер-класи у мене, бо готували все самі:) Також проводили теоретичні семінари, тренінги та мотиваційні бесіди. А ще купалися щодня в басейні та засмагали, так що це навіть крутіше, ніж відпочинок на морі;)

Уже в планах наступний фітнес-тур – в Яремче. Дівчата дуже хочуть продовження, їм сподобалось, мені теж! Так що запрошуємо охочих приєднатися. Як кажуть, стежте за анонсами:)»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Фітнес-тур 2016, проект “Худнемо разом” (фітнес-клуб “Силует”) у туркомплексі “Мигово”

***

Рекомендуємо також прочитати звернення Інни Чинуш-Брязкало до людей, які не вірять в себе:

«Цей пост спеціально для людей, які не вірять у себе… Я ніколи не займалася спортом, у мене як практично у кожного з нас були якісь протипоказання із здоров’ям.., через зайву вагу та сколіоз третьої степені мені важко було на уроках фізкультури, певний час я навіть була звільнена від неї… Лише один рік в дитинстві я займалася великим тенісом і все… І потім довший час я лише сиділа і набирала вагу…, дійшовши до своєї межі.. Критичної точки… Три роки назад після народження моєї донечки, я вирішила, що зможу все змінити… Врешті решт це моє тіло і моє життя… Я займалася і займаюсь постійно різними видами фітнесу, і за три роки вже досягла неабияких результатів ( крім втрати ваги в 50 кг)… Повірте в себе і здійсніть свою мрію! Не чиюсь, а свою!!! Повірте, ніякі чудо засоби та таблетки від схуднення чи навіть операції не допоможуть вам скинути зайву вагу (принаймні надовго), пробігти 10 км, віджиматись щоранку, сідати на шпагат і таке інше. Ми настільки ліниві та невіруючі у самих себе, що готові окутувати плітками тих людей, які через не можу, через лінь, через біль і піт, досягають своєї вершини… Вам не соромно за це? Краще ніж говорити про сильних духом людей нісенітниці, підіть спробуйте зробити щось самотужки і тоді ви дізнаєтеся як це важко і як це боляче слухати потім про себе, що свого успіху ви досягли брехнею та легкими шляхами… Всім віри у себе, будьте сильні та незламні! І замість пустих балачок про досягнення інших, ідіть і докажіть чого варті ви самі! Іди і зроби!»

fakty.cv.ua

Запис у групу «Худнемо разом» і додаткова інформація за телефонами:
050 67 20 888 Інна
095 64 24 911 Катя

E-mail: info@hydnemo-razom.cv.ua

***

У фітнес-клубі «Силует» можна займатися наступними видами:

пілатес – (050) 672-08-88 (Інна), зумба та кенгу джампс (Катя) – (099) 907-54-28, кенгу джампс (Альона) – (050) 290-40-28, боді балет (з основами фітнесу) – (050) 666-36-11 (Аліна).

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

*** FITNESS TOUR 2016 SILUET MUGOVO

Також рекомендуємо звернути увагу на це:

Дівчата з групи «Худнемо разом» показали, що з ними зробили в проекті (фото)

***

Дівчата на «спортивних лабутенах» екзотично шокували Чернівці (фото)

***

У Чернівцях можна займатися у класному фітнес-клубі і… безкоштовно

***

Масляну у Чернівцях відзначили фітнес панкейками (фото)

***

Чернівчанка з -52 кг пропонує землячкам худнути разом до Нового року

***

Секрети здорового харчування від групи колективного схуднення (відео)

***

Новорічний випускний групи «Худнемо разом!»: мінус 8-12 кг і «далі буде» (фото)

***

У Чернівцях на групу колективного схуднення пішли… худенькі моделі

***

Відео: Група колективного схуднення у Чернівцях («Зважені і щасливі»)

***

Фото: Чернівчанка схуднула на 50 кг і тепер допомагає землячкам бути в формі

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ