Чернівчанка виграла конкурс Miss Ukrainian Canada 2016 (фото)

0
1009
Володимир Палагнюк, Ірина Житарюк та Юлія Ілащук
Загрузка...

Чернівецька красуня Ірина Житарюк отримала головну корону конкурсу Miss Ukrainian Canada 2016, який відбувся 16 липня у Торонто – вперше після великої перерви, з 1955 року.

 

Про це fakty.cv.ua повідомив інший «чернівецький канадець» – студентський президент України 2012

Володимир Палагнюк, Ірина Житарюк та Юлія Ілащук
Володимир Палагнюк, Ірина Житарюк та Юлія Ілащук

Володимир Палагнюк, який тепер працює в Торонто і був причетний до організації конкурсу, як представник фірми-спонсора.

Чернівецька переможниця конкурсу Miss Ukrainian Canada 2016 Ірина Житарюк представляла там провінцію Саскачеван.

Питання, чи Володимир Палагнюк з «половинкою» Юлією Ілащук вболівали за Іру, зрозуміло, було риторичним. «Так-так, вболівали за Іру! Ми її знаємо ще з Чернівців, але в Канаді вона живе в Саскатуні, а ми в Торонто, що за декілька тисяч кілометрів… Чи Юлія не брала участь? Ні, хоча організатори пропонували. Але вона ж вже місіс:) Конкурс пройшов на гарному рівні, але тривав десь 6 годин – це трохи забагато, напевно. Як для першого разу – супер!», – зазначив Володимир Палагнюк.

Олександр Романко назвав всіх лауреаток конкурсу Miss Ukrainian Canada 2016: переможниця – Iryna Zhytaryuk (Чернівці), Yana Bilyk (Нетішин) – 1st Runner Up, Dana Kulia (Київ) – 2nd Runner Up, Butenko Valentyna – Miss Ukrainian Toronto, Anastasiia Mira (Дніпропетровськ) – winning Canada – Ukraine International Assistance Fund – CUIA Fund Social Project Competition. І подякував всім учасницям за натхнення, організаторам і волонтерам за те, що провели конкурс, а також висловив сподівання, що це культурне шоу можна буде побачити і наступного року.

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Чернівчанка – Miss Ukrainian Canada 2016

***

Чернівчанка – Перша віце-Miss Ukrainian Diaspora 2015 і Міс Чикаго (фото)

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ