Чупакабра таки є на Буковині – її спіймали на Хотинщині (фото, відео)

0
4369
Загрузка...

Невідомого звіра, якого в народі називають чупакаброю, зловив житель с. Рукшин Хотинського району, який вилами заколов хижака.

chupakabra-2-fakty.cv.ua

«Чупакабра вийшла на полювання, я її спіймав у себе на подвір’ї», – розповів Іван, житель села Рукшин журналісту Інформагентства “АСС”, -“Тварина давно вже робила біду у нашому селі, відкривала клітки і з’їдала домашню птицю, кролів”. Все село тепер у паніці, дивний звір злякав своїм виглядом мешканців. “Це була істота з довгим тулубом та ще довшим хвостом, вуха довгі, короткі передні лапи, зуби дуже гострі і їх багато”, – розказують місцеві жителі. Ветеринари спочатку припустили, що це – лисиця, але після огляду дійшли висновку, що це зовсім інша тварина, яка поки назви наукової немає.

“Тварина, яку нам привезли з Рукшина, нагадує африканську лисицю. Проте як для цього виду в неї надто довгі вуха і кігті”, – розповідає Валерій Допіряк, завідуючий Чернівецької регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини. Ветеринари відзначають, що хижак дуже сильний, адже сам відчиняв chupakabra-3-fakty.cv.uaклітки. Завдяки довгим заднім лапам з легкістю може долати високі огорожі.  “Що це за тварина – сказати не можу. Може мутована лисиця, – припускає Валерій Допіряк.- “Схожа тварина вже потрапляла нам до рук, декілька років тому таку ж спіймали в селі Чагор, біля Чернівців”. Тепер люди в сусідніх з Рукшином селах кажуть, будуть пильніше охороняти своє господарство, адже впевнені, чупакабра водиться не одна.

Джерело: acc.cv.ua

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ