Буковинська мрія 2016: Зірки, політики, меценати і море подарунків (фото)

0
1310
Загрузка...

Рекордна кількість дітей (1031!), зіркові гості, увага з боку політикуму аж до Адміністрації Президента України, надзвичайно багато здійснених мрій і неймовірна позитивна енергетика – це все про VII Благодійний фестиваль «Буковинська мрія», який традиційно організовує благодійна організація «Майбутнє України» (Марта Левченко).

 

Цього разу епіцентром благодійності знову стало село Мигове Вижницького району і туркомплекс «Мигово», де протягом тижня знедоленим діткам з різних куточків України дарували радість.

Фінальне дійство традиційно відбулось на сцені місцевого будинку культури. Але із дещо зміненим форматом. Після концерту від діток-учасників фестивалю на сцену запросили всіх «чарівників» (приватних осіб або представників організацій і установ, які взяли на себе реалізацію конкретних дитячих мрій, описаних у відповідних листах), серед яких були Уповноважений Президента України з прав дитини АПУ (з 18.12.2014 р.) Микола Кулеба, зірковий бігун – чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м, голова обласного відділення НОК України і профільної комісії обласної ради Іван Гешко, голова обласної ради Іван Мунтян і заступник Віталій Мельничук, донедавна віце-губернатор, нині голова Вижницької районної державної адміністрації (з 29.04.16) Руслан Сенчук, заступник Чернівецького міського голови Олександр Паскар, 160603-Bukovyna-mriya-sportbuk.com (839)-Dzidzio-copyдепутати обласної ради (Василь Гостюк, Михайло Чорней, Андрій Маковей та ін.), депутати Чернівецької міської ради (Віталій Михайлішин, Андрій Кавуля, Василь Осачук, Андрій Романчишин, Володимир Сєхов, Роман Гаїна, Олександр Пуршага, Любов Сорохан, Віталій Гапвриш, Богдан Ковалюк, Аліна Олевич, Олександ Ставчанський та ін.), представник обласної поліції Іван Зайцев, футболісти «Буковини», Яна Рогожа (Двірничук), Григорій Прохоренко (директор ПАТ КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНКу), Андрій Поляк («Золоті Леви Чорної Сотні»), представники модельної агенції «ШоуТайм» (Ліна Ільніцька, «Княгиня Буковини» Яна Щаслива), БДМУ (Анна Рибарчук), Обленерго, ТК «Тарашани», української діаспори в Канаді і т.д. (можете повідомляти на fakty.cv@gmail.com кого пропустили, аби ми могли додати сюди).

Фестивалю передували спортивні заходи у місцевій школі, організовані за допомогою обласного центру «Спорт для всіх», відділення стрільби з лука ФСТ «Спартак» (Олег Осипенко, Михайло Косташ) та ФСК «Буковина» (Олег Добровольський, Андрій Кохман, Олександр Темерівський, Андрій Шишигін).

Найбільш зворушливими на завершальній стадії фестивалю (в клубі) були танцювальний флешмоб, який діти під керівництвом відомого танцюриста Івана Величка («MoveOn») подарували «чарівникам» та пісня про маму у виконанні хлопчика, який таким чином хоче «достукатися» до мами, аби вона забрала його з інтернату…

Інформація буде доповнена.

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Благодійний фестиваль “Буковинська мрія” 3.06.2016 р.

***

“Спартак” (стрільба з лука) і ФК “Буковина” на благодійному фестивалі “Буковинська мрія” 3.06.2016

***

Дива на благодійному фестивалі «Буковинська мрія 2015» (фото)

***

Бал в ЧНУ: дівчинку-сироту зробили принцесою і зібрали кошти на інші мрії (фото)

***

У Чернівцях пограбували офіс з дитячими подарунками на «Буковинську мрію»:(

***

М’яч фіналу Кубку України 2015 благодійно придбали за 10 тисяч

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ