“Перевертні в погонах” залишаються і в новій поліції?.. (сигнал з народу)

0
1042
Загрузка...

В районі об’їзної дороги Чернівців (з’їзд з вул. Руської) у п’ятницю, 20.05.16, як повідомляє небайдужий, правоохоронці “працювали з водіями старими методами”.

 

Тобто зупиняли всі машини і… Ну, відомо, як можна вишукувати привід для штрафування (офіційного або неофіційного).

Про цей тривожний сигнал на своїй сторінці у Facebook повідомив В’ячеслав Явиць:
“Сьогодні протягом 30 хв. між 11-00 і 11-30 мав можливість спостерігати як на перехресті з’їзду з вул. Руської на нову об’їзну в сторону с.Чагор працює, а на ділі “бомбить” водіїв стара “ментовська шваль”, яка ще залишилася в рядах Нової поліції. Вчотирьох, на одній машині зупиняли КОЖНОГО водія, що проїжджав повз цих “ненажерливих шакалів” (задля чого нам всім відомо).
Не витримав, під’їхав, запитав, що роблять і для чого вчотирьох. Той, що на фото біля машини, відвовів, що мають наряд від керівництва стояти тут. Сфотографував всіх, пообіцяв викласти в інтернеті, передзвонив черговому на 102, там пообіцяли вислати наряд ,але в той же час співучасники цього злочину попередили перевертнів в погонах, що ті попалися і треба бігти. В ту ж мить злодії втекли, наряд, звичайно, не приїхав.
Написав офіційну заяву в Службу внутрішньої безпеки поліції Чернівецькій області, обіцяли розібратися, хоча, відверто кажучи, я в це не вірю. Заднім числом підроблять наряд, в кращому випадку оголосять догану злодіям в погонах і …. знову на дорогу бомбити водіїв.
Прошу всіх небайдужих максимальний репост, може хоч це змусить поліцейське керівництво звільніти цих злодіїв, які паразитують на нашій з вами шиї!!
Будьте пильними!!!”

Звісно, треба бути пильними на дорогах! Дотримуватися правил дорожнього руху! І знати свої права, аби “перевертні в погонах” не завдавали вам “зайвих клопотів”…

Сподіваємось, буде реакція на це повідомлення і з боку нової поліції, яка мала би дорожити позитивним іміджем і підтримкою, якою користується “на старті” роботи після зміни назви і набору багатьох нових кадрів.

fakty.cv.ua

***

160520-DAI-habari-Yavits-FB-foto

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ