На уроці з безпеки руху поліцейських зустріли оваціями (фото)

0
326
Загрузка...

У п’ятницю, 20.05.16, у гімназії №1 (м. Чернівці) провели відкритий урок з безпеки дорожнього руху для учнів молодших класів, на який завітали і представники нової поліції.

 

Появу поліцейських юні гімназисти зустріли оваціями. Правоохоронці також відповіли “теплою” реакцією, звернулися до діток з короткою промовою-побажанням і пішли виконувати свої обов’язки по охороні правопорядку.

Звітний урок з безпеки руху, який відкрив директор гімназії Віктор Шиманський,  відбувся в ігровій формі. Започаткував цю кампанію (“Безпечне місто – це справа кожного”) з відповідної просвітницької роботи серед чернівецьких школярів активіст і громадський діяч Андрій Брязкало, який зазначив, що аналогічні ігрові відкриті уроки будуть проведені і в інших навчальних закладах, саме перед літніми канікулами, коли ця тема особлива актуальна у контексті безпечності перебування дітей на вулиці. Допомагали йому проводити урок волонтери-активісти Об’єднання “Самопоміч” Ольга Левкун і Тарас Куцак.

До слова, можна відзначити, що учасники уроку з безпеки дорожнього руху у гімназії №1 виявились доволі обізнаними щодо правил, дітки були дуже активними і на запитання майже завжди в унісон відповідали правильно.

З питань проведення аналогічних уроків в інших навчальних закладах можна звертатися за наступним телефоном: (099) 224-28-84 (Андрій Федорович Брязкало).

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Урок безпеки руху у гімназії №1 м. Чернівці. 20.05.16

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ