Чернівецький нардеп: Уряд Яценюка довів країну «до ручки»…

1
305
Загрузка...

Таку оцінку роботі Уряду на чолі з Арсенієм Яценюком інший чернівчанин – нардеп Сергій Рудик дав в контексті роздумів про подальші політичні перспективи після анонсованої відставки Прем’єр-міністра та про можливі наслідки у разі призначення дострокових виборів до Верховної Ради.

 

На своїй сторінці у Facebook «свободівець» Сергій Рудик написав:

«Останнім часом авторитетні ЗМІ активно поширюють інформацію про моє можливе входження до коаліції. 151101-Rudyk-pro-Korbana-Упродовж тривалого цього часу я не звертав уваги на ці інформаційні повідомлення, оскільки в якості основного аргументу йшлося про проведення дочасних виборів, яких я ніколи не боявся і не боюся. З моменту складення присяги народного депутата я з великою відповідальністю ставлюся до виконання своєї передвиборчої програми (кому цікаво, можуть з відкритих джерел побачити скільки часу я проводжу на своєму виборчому окрузі за ці півтора року, скільки коштів мені вдалося “вибити” на ремонт доріг, будівництво та реконструкцію соціально важливих об’єктів округу та й не тільки).
Однак, події, що відбулися вчора, змусили мене переосмислити свою точку зору. І я зараз говорю не про заяву Арсенія Яценюка про відставку з посади Прем’єр-міністра України, який і так вже давно мав піти і це було лише питанням часу. Я зараз про заяву Юрія Бойка, який від імені Опозиційного блоку закликав суспільство до проведення дочасних парламентських виборів. Що означає те, що подібні заяви виголошуються Опозиційним блоком? Я сподіваюся не треба нікому пояснювати. В умовах існуючих реалій, коли Уряд Яценюка довів країну “до ручки”, на фоні протестних настроїв громадян, до парламенту можуть пройти велика кількість колишніх регіоналів. Але і це ще не найстрашніше, що може трапитися. Страшніше те, що в парламент можуть потрапити відверті сепаратисти, які протягом останні двох років вчинили чимало злочинів проти нашої Держави. І я не перебільшую. Згадайте колишнього одіозного очільника Вінницької поліції, який брав особисту участь у марші Путіна у Севастополі, чи мерів окремих українських міст- сепаратистів.
Тому, незважаючи на всі політичні ризики, а входження сьогодні до провладної більшості – це однозначно величезний політичний ризик, який по-різному може відобразитися на майбутній політичній кар’єрі, я готовий переглянути свою точку зору.
Єдиним мірилом для мене, депутата-мажоритарника, який обраний шляхом самовисування, – є інтереси України та благополуччя моїх виборців і не завтра-післязавтра, а вже сьогодні».

Власне, Сергій Рудик і раніше не раз і не два критично висловлювався про діяльність земляка на чолі Уряду…

fakty.cv.ua

Нардеп Сергій Рудик: Справа затримання Корбана – не переслідування (відео)

Про «чернівецький клан» і пов’язані з цим перспективи для Буковини

Нардеп-земляк: Добровільна відставка Яценюка – єдиний шанс залишитися чоловіком

Данило Яневський порівняв арешт Корбана із затриманням Шухевича у 1950 р.

Яценюк пішов стопами Азарова і послав земляка-депутата «гуляти» (відео)

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ