Здобутки губернатора Фищука за рік роботи (+інфографіка)

0
268
Загрузка...

Всі обіцянки, дані Олександром Фищуком за рік перебування на посаді голови Чернівецької обласної держадміністрації зібрав головний сайт про політиків “Слово і Діло”.

Фищук неодноразово очолював список найбільш безвідповідальних губернаторів України. На посаді голови Чернівецької ОДА він дав 19 обіцянок. Половину з них не виконано.

Також за свою каденцію губернатора Фищук встиг отримати в 2015 році догану від Кабінету міністрів України за низький рівень приєднання до єдиного реєстру Міністерства юстиції України.

На прес конференції 23 лютого голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук заявив, що звільняє своїх заступників. Причину таких кардинальних кадрових змін заступник голови Руслан Сенчук пояснив ситуацією, що склалася в країні та області:

“Початок лютого на Буковині виявився занадто емоційним і насиченим подіями – численні мітинги, перекриття доріг та пунктів пропуску, блокування фур і візити”політичних екскурсантів” до Чернівців. Це все відбувалося на тлі загострення політичного протистояння в Києві – звіт і відставка уряду, роковини трагічних подій на Майдані та спроба маргіналів влаштувати “третій Майдан”, – сказав Сенчук.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ