Поліклініку в центрі Чернівців закривають, щоби «прихопити»?..

0
1232
Загрузка...

Колектив поліклініки просить про підтримку і вбачає у скороченні штату медпрацівників підготовку підґрунтя для ліквідації закладу та зв’язок з його розташуванням у центрі Чернівців на дорогій земельній ділянці.

 

Про звернення колективу поліклінічного відділення КМУ «Міська лікарня №1» щодо допомоги повідомив на своїй сторінці у Facebook голова ГО «Патріотична Громада Буковини» Ігор Жижиян:

«Представники команди Арсенія Яценюка, на Буковині, під назвою партія “Народний фронт”, а саме Maksym Burbak та Олексій Каспрук вирішили на прощання прихопити ще одне приміщення. Цього разу мова йде про поліклінічне відділення КМУ “Міська лікарня №1”, що знаходиться у м.Чернівці по вул.Героїв Майдану 226. Незважаючи на довжилезні черги до кабінетів лікарів у інших поліклініках, цю вирішили закрити. А причина банальна – дороговартісна нерухомість та земельна ділянка майже у центрі Чернівців. 31 березня 2016року, міський голова Олексій Каспрук, спробує втілити в життя чергову 160331-misjka-likarnya-Zhyzhyjan-zvernennya-комбінацію свого господаря Арсенія Яценюка. Нешановні кулявлоби, буковинці мудрі і все бачать. Цього разу громада не дозволить викрасти ласий шматок міської власності. А опозиція є у міській раді, Василь Продан, Віталій Михайлішин???»

У зверненні, зокрема, йдеться: «Ми вже майже рік як перейшли у комунальну власність міста, а перспективного плану розвитку та реорганізації нашого лікувально-профілактичного закладу, а саме поліклінічного відділення від керівництва міськ. здрав. відділу не побачили. Реформа полягає у скороченні штату мед. працівників поліклініки. Мабуть проблема в тому, що поліклініка розташована у центрі міста на дорогій земельній ділянці? Скорочуючи кількість працівників нашого закладу, чиновники готують підґрунтя для ліквідації чи зміни профілю поліклініки, що позбавляє можливості мешканців міста отримати доступну та якісну мед. допомогу».

У свою чергу, до міського голови Олексія Каспрука з листом звернувся колектив самої міської лікарні №1 – запевняють, що все гаразд, а в поліклініці залишились працювати 99% медпрацівників, не працевлаштовано лише 3 лікаря-гінеколога…:

160331-poliklinika-1-Kaspruk-1160331-poliklinika-1-Kaspruk-2

fakty.cv.ua

СІЗО у центрі Чернівців закривають, що далі, які ідеї? (опитування)

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ